Barbro Alvings gata 3 Fruängen
Fruängen

Barbro Alvings gata 3

Högst upp i huset med balkong i väst

Såld

Högst upp i huset med balkong i väst

Varmt välkomna till Barbro Alvings gata 3 och denna moderna tvåa, belägen högst upp i huset med balkong i eftertraktat och soligt västerläge! Här erbjuds en genomgående socialt planerad lägenhet med ljusa och fräscha ytskikt i fastighet från 2014. Bostaden disponerad med ett rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för såväl soffa och tv-möbel i vardagsrumsdelen, som matgrupp mot köket. Köket är fullutrustat med bland annat spishäll och inbyggd mikro och ugn. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i högt och soligt läge, där du kan njuta av solen från lunch och vidare under eftermiddag och kväll. Vidare erbjuds ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt en praktisk klädkammare som rymmer mycket förvaring i anslutning till hallen.

Här bor du i en välskött förening med låga avgifter där även bredband ingår. Områdesmässigt finns caféer, restauranger, gym och matbutik utanför porten och promenerar du upp till Fruängens centrum finns förutom tunnelbanans röda linje och mängder med busslinjer, även ett brett serviceutbud med bland annat flera matbutiker, apotek, systembolag och gym.

Varmt välkomna att anmäla erat intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

3 060 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.