Såld lägenhet på Tumba Torg 107, 5tr i Tumba
Tumba

Tumba Torg 107, 5tr

Renoverad etagelägenhet med dubbla balkonger högt upp i huset!

Såld

Renoverad etagelägenhet med dubbla balkonger högt upp i huset!

ACCEPTERAT PRIS - Välkommen till denna renoverade etagelägenhet på 85 kvadratmeter högt upp i huset! Denna tre och en halva har en härlig planlösning med fina och stora ytor samt två balkonger i olika riktningar. Från hallen kommer du direkt in till den renoverade och öppna köket utrustat med allt du kan tänkas behöva. Här finns även goda ytor för bord och stolar till både mindre och större sällskap. Från köket kommer du även ut till den ena av två balkonger som passar perfekt för en frukost ute i solen, här sitter du i ett högt och insynsskyddat läge med utsikt över närområdet. På entréplanet finns även praktiskt en separat wc. I entréplanet ligger genomgående ett mörkt klinkergolv som bryts av snygg med vitmålade väggar. Går du en trappa ner kommer du till ett plan med ett stort vardagsrum med utgång till den andra större balkongen med eftermiddags- och kvällssol, två sovrum, badrum och stor klädkammare. Här finns mängder utav möbleringsalternativ där du kan låta din fantasi flöda.

Här bor du, rent ut sagt på Tumba centrum där allt från livsmedelsbutiker och restauranger till shopping i alla former finns. I anslutning till centrum ligger även Tumba pendeltågsstation som på ca 20 minuter tar dig in till centrala Stockholm.

Visa mer
Slutpris

2 260 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.