Pilvingegatan 42,3tr Skarpnäck
Skarpnäck

Pilvingegatan 42,3tr

Renoverad och stilren fyra med inglasad balkong!

Såld

Renoverad och stilren fyra med inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna härliga 4:a i Skarpnäck! Ytterst trivsam och väldisponerad bostad på 88 kvm med trevliga sällskapsytor. Bostaden genomsyras av ljusa färgsättningar vilket tillsammans med trevliga fönsterpartier ger lägenheten en ljus och härlig atmosfär. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel och bokhyllor. Här finner ni även utgången till den mysiga och inglasade balkongen med fint laminatgolv. Modernt och renoverat kök med fullstor kyl och frys samt ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Mycket socialt kök tack vare den öppna planlösningen och här finns gott om plats för ett stort matbord för flera gäster. Tre rymliga sovrum i stilrena färger. Renoverat och modernt badrum från 2018 med badkar, tvättmaskin och vädringsfönster! Här finns även en helkaklad och modern gästtoalett samt en inredd klädkammare för extra förvaring.

Till bostaden hör ett källarförråd och tillgång till tvättstuga finns i anslutning till föreningens innergård. Föreningen har en renoverad föreningslokal som går att hyra och i närheten finns även parkeringshus.

Här bor man med närhet till kommunikationer såsom tunnelbanans gröna linje som påträffas cirka 500 meter från bostaden och tar dig in till City på ca. 20 minuter samt ett antal busslinjer som trafikerar söderort till bland annat Haninge, Tyresö och Gullmarsplan. I närheten av bostaden finns även skolor och förskolor samt matvarubutiker såsom ICA Nära och Hemköp. Området erbjuder även rikligt med naturområden med promenadavstånd till såväl Nackareservatet som diverse småparker att promenera i. På kort avstånd finns även Söderbysjön samt Flatenbadet där man kan ta ett dopp! För den som vill ligger även Skarpnäcks sportfält med 10 minuters promenadavstånd.

Varmt välkomna till våra visningar! Anmäl er gärna.

Visa mer
Slutpris

4 310 000 kr

Ansvarig mäklare
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.