Rågsvedsvägen 88 Rågsved
Rågsved

Rågsvedsvägen 88

Yteffektiv bostad, högst upp med balkong i västerläge!

Kommande

Yteffektiv bostad, högst upp med balkong i västerläge!

Välkommen till Rågsvedsvägen 88 och denna kvadratsmarta och fräscha lägenheten på 41 kvadratmeter i fastighet från 2018. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som ger härliga och sociala ytor där även matgrupp ryms. Från vardagsrumsdelen nås den rymliga balkongen som vetter i högt läge mot föreningens innergård. Bostadens sovrum rymmer dubbelsäng och god förvaring i flertalet garderober. Badrummet är i tilltagen storlek och är utrustat med b.la. kombimaskin och dusch. Genomgående ges en hög levnadsstandard med snygga detaljer som ger bostaden något extra. Här är det bara att flytta in direkt och njuta av ljusa och fräscha materialval och ytskikt.

Lägenheten ligger i en mycket trevlig förening som har gott om gemensamhetsutrymmen med barnvagnsförråd, cykelparkering och en mysig gård med fin grillplats. Det finns även ett vindsförråd till lägenheten om ca 3 kvm. Föreningen har dessutom en låg avgift där även bredband ingår. Områdesmässigt bor du nära kommunikationer med tunnelbana och bussar både vid Rågsved och vid Hagsätra. Även centrum med matbutiker, caféer mm finns vid båda dessa centrumanläggningar.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 41 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 5 av 5, hiss finns
  • Avgift: 2 535 kr värme, vatten, Telia Triple-Play
  • Förening: Brf Bjursätra
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Rågsved, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Rågsvedsvägen 88

Välkommen!

Balkong

Mycket trevlig balkong i högt och eftertraktat västerläge. Här får du plats med både bord, stolar eller loungemöbler och odlingar för att kunna ta vara på den fantastiska eftermiddags- och kvällssolen.

Visa mer

Vardagsrum

Härligt vardagsrum i ljusa färger i en öppen planlösning till köket. Här finns gott om plats för soffa, mediamöbel och bokhylla. Rummet har även ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster från två håll. Från vardagsrummet tar du dig även ut till balkongen i högt och fritt läge. Golvet är klätt i en ekparkett och väggarna i vit nyans som är genomgående i bostaden.

Visa mer

Kök

Stilrent och praktiskt kök med ljusgrå arbetsbänk och gott om skåpförvaring bakom de vita luckorna med beslag i rostfritt. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, ugn samt spishäll med ovanhängande fläkt och inbyggd mikro. Ovan arbetsbänken sitter ett stänkskydd i vitt, liggande kakel. Här finns även gott om plats för matbord och stolar för ca 4 personer.

Visa mer

Sovrum

Rofyllt sovrum som rymmer plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns ett stort fönster som likt vardagsrummet ger ett fint ljusinsläpp. I sovrummet ges gott om förvaring i flertalet garderober.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och ett mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasvägg, wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning och kombimaskin. Ovanför kombimaskinen finns även en praktisk arbetsbänk.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som ger en fin inblick till lägenheten. Här finns plats för hallmöbel för avhängning av ytterkläder och även en stor garderob.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kelly Ståhl

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 535 kr, värme, vatten, Telia Triple-Play
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
41 m² föreningens information
Våning
5 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,03275 %

Föreningen

Namn
Brf Bjursätra
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
76 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Bjursätra består av ett flerbostadshus med 5 trappuppgångar. Sammanlagt 76 bostadslägenheter om en total boyta om 3 970 kvm.
Föreningen har en gemensam, mycket trevlig innergård innergård.

I Avgiften ingår värme, vatten samt Telia Triple-play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband)
Föreningen har ett gemensamt elavtal, elen debiteras på månadsavin efter egen förbrukning.

Inga beslutade avgiftshöjningar.

Föreningen får ta ut avgifter enligt stadgarna: 2,5% av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift (betalas av köparen), 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning (betalas av köparen), samt 10% årligen av gällande prisbasbelopp för uthyrning i andrahand.
Tv och Bredband
Telia Tripple play ingår i månadsavgiften
Parkering
23 st parkeringsplatser i garage under fastigheten, nås direkt från trapphus C, D och E 800 kr/mån.
5 st utomhusparkeringar, 400 kr/mån
Övrigt
I föreningen finns rullstolsrum samt barnvagnsrum i entréplan.
Innergård med cykelparkering utomhus.
Lägenhetsförråd till varje lägenhet finns beläget på vinden.
Miljö/soprum finns även.

https://bjursatra.smartbrf.se/marklarinformation


Brf Bjursätra ligger intill platsen för det gamla torpet Bjursätra, i stadsdelen Rågsved. Det är en välkomnande och lummig stadsdel som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda.

- Sjön Magelungen närheten.
- Ridhus i närheten
- Promenadstigar och motionsslingor lika så.
- 50 meter ligger närmaste busshållplats
- T-bana 3 min promenad bort

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
FTX-ventilation
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2021-11-29
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
65 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Storartade byggplaner sattes i verket i flertalet av Stockholms blivande förorter från mitten av 50-talet. En av dessa var Rågsved. Hittills hade området varit obebyggt, så när som på ett antal torp varav ett hette just Rågsved. I samband med bygget drogs tunnelbanans gröna linje hit.

Större delen av Rågsveds bebyggelse uppfördes på 50-talet men platsen har historia betydligt längre tillbaks än så. Där Rågsveds tunnelbanestation ligger idag ska ett mindre slag ha skett under 1518, då Slaget vid Brännkyrka ägde rum.

Rågsveds friområde är ett natur- och friluftsområde på drygt 100 hektar. Här kan man vandra längs sjön Magelungen, söta kolonistugor, över höjder och i dalgångar. Här finns Stockholms stads största våtmark och även ett rikt fågelliv. Den underbara naturen i området har präglats starkt av tama djur som betat på platsen under flera tusen år. Detta upphörde runt 1950 och mycket växtlighet som formades av det gamla lantbruket håller på att gå förlorade. Här finns en omtyckt promenadstig, Hälsans Stig, på ca 8 km runt Rågsved och grannområdet Hagsätra.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns på gångavstånd, såväl buss som tunnelbana. På drygt 20 minuter tar du dig med tunnelbanans gröna linje in till T-centralen. Med bil tar du dig lätt ut på Magelungsvägen som går mot E4 eller Nynäsvägen eller till Huddingevägen.

Närservice

Rågsveds centrum, med sin hästskoformade centrumbyggnad, ritades av arkitekterna Kjell Åström och Lars Bryde. Här finns ett mindre utbud av service och butiker. I området finns även nyrenoverade mataffären Lidl. En tunnelbanestation bort i Högdalen finner du flertalet butiker med olika utbud. I Högdalen finns dessutom goda möjligheter till bad och idrott. Med bil tar du dig enkelt till omtyckta Farsta Centrum.

I området finns flera förskolor och grundskolor.

Parkering

Gratis gatuparkering finns i området.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.