Täbyvägen 322D Visinge
Visinge

Täbyvägen 322D

Insynsskyddat läge med två balkonger och renoverade ytskikt - radhuskänsla!

Till salu

Insynsskyddat läge med två balkonger och renoverade ytskikt - radhuskänsla!

Välkomna till Täbyvägen 322D och denna renoverade trerummare med dubbla balkonger och egen entré, vilket ger en härlig radhuskänsla. Innan ytterdörren nås, tar du trappan upp och passerar den första balkongen där du kan avnjuta morgonkaffet då solen strålar in. In i bostaden möts du av mycket välplanerade kvadratmetrar, samt fräscha och renoverade ytskikt. Bostaden disponerad med ett ljust vardagsrum med utgång till den andra balkongen i ostört läge, ett stort kök med maskinpark från Siemens och rymlig matplats, två sovrum i bra storlekar, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin, klädkammare med gott om förvaringsutrymme, samt en ljus hall. Förutom bostadens goda förvaringsutrymme, finns dessutom ett externt förråd på gården om ca 8 kvm. Här kan du flytta in och trivas direkt!

Föreningen ger en mysig känsla av ett radhusområde och består av 81 lägenheter byggda 1982. Föreningen har välskötta gårdar med en grillplats i direkt avslutning utanför bostaden. Kommunikationsmässigt nås flera busslinjer på promenadavstånd, som tar dig vidare till exempelvis Danderyds sjukhus där röda linjens tunnelbana går. På promenadavstånd nås även Roslagsbanan vid Visinge station. För den bilburna går det snabbt att komma ut på E18 och till Stockholm city tar du dig på ca 20 min. Täby centrum erbjuder ett mycket brett utbud av matbutiker, restauranger, klädbutiker mm. För vardagshandlingen finns även en ICA-butik på någon minuts promenad, där även pizzeria, vårdcentral och frisör finns. I närområdet finns dessutom flertalet förskolor och skolor och skogsområden för härliga promenader.

Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 995 000 kr
  • Boarea: 73 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 2
  • Avgift: 4 124 kr inkl. vatten, värme (fast avgift om 383 kr/mån), samt grundutbud tv.
  • Förening: Brf Visinge
  • Byggnadsår: 1982
  • Område: Visinge, Täby
Utgångspris

2 995 000 kr

Visningar

19 Maj 19:00 - 19:30
Välkomna på visning - anmäl er på svenskamaklarhuset.se
Håll dig uppdaterad
22 Maj 14:00 - 14:45
Välkomna på visning - anmäl er på svenskamaklarhuset.se
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Täbyvägen 322D

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum är i tilltagen storlek och ges gott om ljusinsläpp från stort fönsterparti som vetter mot bostadens ena balkong. Här ges gott om utrymme att möblera med soffa, tv-möbel och läshörna med bevarad rymd. Väggarna är målade i vitt och golvet klätt i en enstavslaminat som följer in vidare i de båda sovrummen, samt hall.

Visa mer

Balkong

Mysig balkong som vetter i eftertraktat sydvästläge med sol under eftermiddag och kväll. Utrymmet är helt insynsskyddat och gör den extra mysig att avnjuta en middag på. Här ryms utemöbler och plats för prunkande odlingar.

Visa mer

Kök

Stort vinkelkök från Marbodal med gott om såväl arbetsyta på den mörka bänken, samt i mängder av köksskåp med vita, speglade luckor. Köket har all önskvärd maskinell utrustning som kan tänkas, samtliga från Siemens. Utrustningen består av bred induktionshäll med många plattor, ugn, fläkt, fullstor kyl och frys, inbyggd mikro, samt integrerad diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och en laminat i grå nyans klär golvet.

Visa mer

Matplats

Intill kökets stora fönsterparti ges god plats för matgrupp till ca 6 personer.

Visa mer

Sovrum 1

Bostadens första sovrum är i god storlek och ligger i ett mycket ostört läge, helt utan insyn. Här finns gott om förvaringsutrymme i de många garderoberna som är snyggt inmålade i samma harmoniska ton som rummets väggar. Här ryms stor säng och sängbord med bevarad rymd.

Visa mer

Sovrum 2

Även det andra sovrummet är i god storlek och ger plats för bredare säng, garderober och exempelvis en kontorshörna som idag. Väggarna är här målade i en ljusgrå ton.

Visa mer

Badrum

Helkaklat och fräscht badrum i neutrala färger med grått klinker på golv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom vikbara glasväggar, wc, tvättställ, tvättmaskin (Samsung), spegelskåp med belysning och dessutom härlig golvvärme. Här finns även utrymme för badrumsmöbel för ytterligare förvaring.

Visa mer

Hall

Välkomnande och ljus hall som nås från bostadens första balkong. Redan första steget över tröskeln slås du av det goda ljuset som sedan följer bostaden igenom. På din vänstra sida ligger den ena sovrummet, rakt fram en praktisk klädkammare som rymmer mängder av kläder, samt in till höger kök och vidare det andra sovrummet och vardagsrum.

Visa mer

Välkommen!

Innan entrédörren nås passerar du den första balkongen. Utrymmet blir perfekt för cafémöbler och en morgonkaffe när solen når in.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 124 kr, inkl. vatten, värme (fast avgift om 383 kr/mån), samt grundutbud tv.
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
73 m² föreningens information
Våning
2 av 2
Andel i förening
1,27887 %

Föreningen

Namn
Brf Visinge
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
81 lägenheter varav 1 hyresrätt, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Visinge i Täby består av 81 bostadsrätter uppförda 1982. Belåning/kvm 3700 (enligt årsredovisningen 2020). Föreningen får ta ut avgifter enligt stadgarna: 2,5% av gällande prisbasbeloppet för överlåtelseavgift (ca 1208 kr) betalas av köpare, 1% av gällande prisbasbeloppet per pant (ca 483 kr), samt 10% av gällande prisbasbeloppet årligen för andrahandsuthyrning. Föreningen äger marken för fastigheten.
Information om månadsavgiften
inkl. vatten, värme (fast avgift om 383 kr/mån), samt grundutbud tv.
Tv och Bredband
Föreningen har två fasta bredbandsleverantörer, Tele2 och Telia öppet fiber som medlemmar till självkostnadspris får teckna.
Parkering
Bostadsrättsföreningen förvaltar 45 st garage, 14 st elstolpar och 32 parkeringsplatser
Dessa fördelas enligt turordning. Varje hushåll får ett boendetillstånd och ett besökstillstånd att nyttja en del av utomhusplatserna kostnadsfritt.

Garage 500 kr/mån med motorvärmaruttag
Garage med laddplats 600 kr/mån
El-plats motorvärmare utomhus 200 kr/mån
Laddplats elbil/laddhybrid utomhus 300 kr/mån + självkostnadspris för förbrukad kWh, f.n. 2 kr/kWh

Idag (2022-04-26) är det 4 pers i kö för garage, 2 pers i kö för el-plats och 2 pers i kö för laddplats utomhus, vi håller på att beta av dessa köer, men det är svårt att säga hur lång kötiden är, men det brukar röra på sig under ett år ungefär. Föreningen planer i år att bygga om en del platser, både garage och utomhus till laddplatser för elbil/laddhybrid.

Kontakta styrelsen för att ställa dig i kö.
Detta görs via e-post till brfvisinge@gmail.com. Ange ditt namn, adress och telefonnummer.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2007 Byte av underlagspapp, läkt och takregel
2009 Husen målades om
2017 Tilläggsisolering på vindar
2019 OVK
2020 Installation 6 st laddplatser för elbilar
2021 Byte värmepump
2021 Renovering samtliga fönster och altan/balkongdörrar
2021 Installerades solpaneler

Föreningens info: "Vi arbetar ständigt mot vår underhållsplan, vi har en del kostsamma renoveringar i närtid, ( i år och fem år framöver), , bl.a. energieffektivisering, renovering av vissa balkonger, målning av fasaden, ytterdörrar. Vi räknar med att behöva höja avgiften med ca 6-10% nästa år." (Uppgift från 2022-04-26)

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1982
Uppvärmning
Markvärmepump (el)
VENTILATION
FTX-ventilation
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 068 kr/år
Försäkring
4 044 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
11 112 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Driftkostnaderna är individuella och kan variera efter eget avtal och förbrukning
Energideklaration
Utförd 2020-05-03
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
145 kWh per kvm och år

Omgivning

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.