Täbyvägen 322D Visinge
Visinge

Täbyvägen 322D

Insynsskyddat läge med två balkonger och renoverade ytskikt - radhuskänsla!

Såld

Insynsskyddat läge med två balkonger och renoverade ytskikt - radhuskänsla!

ACCEPTERAT PRIS - ring för visning!
Välkomna till Täbyvägen 322D och denna renoverade trerummare med dubbla balkonger och egen entré, vilket ger en härlig radhuskänsla. Innan ytterdörren nås, tar du trappan upp och passerar den första balkongen där du kan avnjuta morgonkaffet då solen strålar in. In i bostaden möts du av mycket välplanerade kvadratmetrar, samt fräscha och renoverade ytskikt. Bostaden disponerad med ett ljust vardagsrum med utgång till den andra balkongen i ostört läge, ett stort kök med maskinpark från Siemens och rymlig matplats, två sovrum i bra storlekar, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin, klädkammare med gott om förvaringsutrymme, samt en ljus hall. Förutom bostadens goda förvaringsutrymme, finns dessutom ett externt förråd på gården om ca 8 kvm. Här kan du flytta in och trivas direkt!

Föreningen ger en mysig känsla av ett radhusområde och består av 81 lägenheter byggda 1982. Föreningen har välskötta gårdar med en grillplats i direkt avslutning utanför bostaden. Kommunikationsmässigt nås flera busslinjer på promenadavstånd, som tar dig vidare till exempelvis Danderyds sjukhus där röda linjens tunnelbana går. På promenadavstånd nås även Roslagsbanan vid Visinge station. För den bilburna går det snabbt att komma ut på E18 och till Stockholm city tar du dig på ca 20 min. Täby centrum erbjuder ett mycket brett utbud av matbutiker, restauranger, klädbutiker mm. För vardagshandlingen finns även en ICA-butik på någon minuts promenad, där även pizzeria, vårdcentral och frisör finns. I närområdet finns dessutom flertalet förskolor och skolor och skogsområden för härliga promenader.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.