Såld lägenhet på Fjugestagränd 11 i Ormkärr/Hagsätra
Ormkärr/Hagsätra

Fjugestagränd 11

Högst upp i huset med balkong i eftertraktat sydvästläge - skuldfri förening!

Såld

Högst upp i huset med balkong i eftertraktat sydvästläge - skuldfri förening!

Välkomna till Fjugestagränd 11 och denna yteffektiva trerummare, belägen höst upp i huset med balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är mycket trevligt planerad med ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och kontorshörna eller matgrupp. Från vardagsrummet nås balkongen i ett högt och fritt läge som erbjuder många soltimmar och utsikt mot trädkronor i vackra färger att blicka över. Bostadens kök är praktiskt med mycket förvaringsyta bakom de vita skåpsluckorna och intill köksfönstret ges en perfekt plats för matgrupp. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med plats för bredare sängar och sängbord. Det ena av sovrummen har även en klädkammare i anslutning som ger walk-in-closetkänsla. Till sist finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, samt en ljus hall som erbjuder plats för ytterkläder och skor.

Här bor du i en stor och stabil HSB-förening som är helt skuldfria (enligt årsredovisning 2020). På Fjugestagränd bor du med närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett serviceutbud, samt kommunikationer i form av gröna linjens tunnelbana, samt flera busslinjer. Här bor du dessutom nära Hagsätra IP och Hagsätraskogen, även Älvsjöskogens naturreservat och Älvsjöbadet finns på promenadavstånd.

Varmt välkomna att boka in er på någon av visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.