Bergtallsvägen 11, BV Älvsjö-Långbro Park
Älvsjö-Långbro Park

Bergtallsvägen 11, BV

Unik bostad med generösa sällskapsytor, ca 3m takhöjd, låg avgift och rymlig uteplats!

Såld

Unik bostad med generösa sällskapsytor, ca 3m takhöjd, låg avgift och rymlig uteplats!

Varmt välkomna till denna unika bostaden med ca 3 meters tilltagen takhöjd som ger en fantastik rymd! Denna bostad passar perfekt för dig som vill ha det där extra och samtidigt bo i förening med låg avgift. Genomgående präglas lägenheten av stora sällskapsytor med ett rymligt och ljust kök och plats för stor matgrupp till många gäster, här finns även en rejäl köksö som förbättrar det tilltagna kökets arbetsyta ytterligare. Köket har en öppen planlösning till vardagsrumsdelen och bjuder in för den som gillar sociala tillställningar. Rummet har stora fönsterpartier i två väderstreck och leder vidare till en tilltagen uteplats som blir en mycket mysig och privat oas, perfekt för grillmiddagar, häng i loungemöblerna och för vackra blomsterodlingar. Inne i lägenheten finns vidare två sovrum, ett helkakalt badrum med tvättmaskin och torktumlare, en separat klädkammare, samt en hall för avhängning av ytterkläder.

Föreningsmässigt är Lindallén en av parkens äldre. Här bor ni med låga avgifter, i ett modernt boende med många fördelar som exempelvis garage direkt i huset. I entréplan finns även enskilda förråd samt gemensamt cykelförråd.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns både badstrand, klippor och badbryggor. Vid Långsjöbadet finns restaurangen Casa Del Lago och lite längre bort Herrängens gård. Vintertid är Långsjön omåttligt populär för skridsko- och längdskidåkning. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Även Älvsjö station nås med buss eller promenad och där finns flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.