Forshagagatan 24 Farsta
Farsta

Forshagagatan 24

Modern 3a med solig balkong!

Såld

Modern 3a med solig balkong!

Hjärtligt välkomna till denna trea med balkong i soligt läge. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Praktiskt kök med bra arbetsytor och plats för matbord för 4-6 personer. Två sovrum med plats för säng, skrivbord och garderober. Stambytt och helkaklat badrum med duschhörna. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter genom hatthylla och inbyggda garderober.

Bra läge i Farsta med en kort promenad bort till hela Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenera ni vidare finner ni dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning, pingis och innebandy. Med ca 15 minuters promenad erbjuds även hockeyhallen med generösa tider för allmänhetens åkning på Farsta IP.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.