Sjöviksvägen 81 Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 81

Modern och stilren 4:a med gårdsläge och stor mysig uteplats!

Såld

Modern och stilren 4:a med gårdsläge och stor mysig uteplats!

Kontakta mig gärna för en privatvisning! Välkomna till denna välplanerade och stilrena 4:a. Här erbjuds ni att bo med gårdsläge och stor härlig uteplats, perfekt för sommarens grillkvällar medan barnen leker på gården.

Lägenheten är modern och stilren med en mycket bra planlösning. Välutrustat kök i anslutning till vardagsrummet med plats för matbord och soffhörna. I anslutning till vardagsrummet når ni utgången till den stora uteplatsen med utsikt över gårdens lekplats och vattnet. Här finns plats för stort matbord och stolar, grillen samt härliga blomlådor för er med gröna fingrar. Bostaden har tre lättmöblerade sovrum med plats för säng, nattduksbord och garderober. Klassiskt och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är även försedd med gott om förvaring tack vare de stora och platsbyggda garderoberna med skjutdörrar som ni finner i stora sovrummet, utanför badrummet samt i hallen. Till lägenheten ingår det ett källarförråd. Lägenheten har säljaren låtit bygga om till en 4:a som den är idag. Enligt lägenhetsförteckningen är den ursprungligen en 3 rok.

Trivsam förening med den gemensamma gården som erbjuder medlemmarna en mysig plats att vistas i när vädret tillåter. Strax innan vattnet tar vid kan ni duka upp vid det stora gemensamma bordet som är försett med flertalet stolar och plats för grillen. Mycket uppskattat av grannarna och på gården finns även en trevlig lekplats för dem mindre att vistas i. I föreningen finns även en restaurang på nedre plan. I höghuset på 25:e våningen planeras det att öppna ytterligare en restaurang med skybar. Tvärs över huset finns det även garage för medlemmarna att ställa sig i kö till (Bergrumsgaraget). Här finns även MC-platser och gästparkering. Utöver detta finns givetvis cykelrum som är direkt tillgängliga via hissarna. Här finns även barnvagnsrum. På våning 25 i höghuset finns även en föreningslokal med övernattningsmöjligheter med pentry för nattgäster. På gatuplan finns det soprum.

På Liljeholmskajen bor ni i modern fastighet med hiss i huset och barnvänlig miljö. På somrarna kan ni med enkelhet kila ner till vattnet för att ta er ett morgondopp innan det blir frukost på uteplatsen. Här bor ni med endast ca 50 meter till närmaste badbrygga. Flertalet badbryggor och restauranger finns nära till hands, förutom all den närservice man behöver som finns i området. Goda kommunikationsalternativ finns det även här. En kort promenad bort finner ni både tvärbanan, pendeltåget och flertalet bussar som tar er åt flera riktningar. Liljeholmstorget är en stor knutpunkt med bra shoppingcenter och matbutiker. Fortsätter ni över bron kommer ni till mysiga Södermalm som inte är långt bort. Väljer ni att promenera åt andra håller finns mysiga promenadstråk mot Årstaviken där även löparslingor och utegym erbjuds. För er med barn finns flertalet skolor och förskolor i området.

Visa mer
Slutpris

6 010 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.