Kallforsvägen 43 Bandhagen
Bandhagen

Kallforsvägen 43

Fräsch renoverad 3:a nära från Bandhagen C!

Såld

Fräsch renoverad 3:a nära från Bandhagen C!

Hjärtligt välkommen till en ljus och tilltalande bostad med välgenomtänkt planlösning. Lägenheten renoverades smakfullt av tidigare ägare kring 2014/2015. Här finns två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, fräscht kök och badrum och en välplanerad trevlig gård med lekplats utanför fönstret. Lägenheten har en öppen planlösning och gott om förvaring med inbyggda garderober i många av rummen. Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare. Här bor du i en stor välskött förening med tillgång till bl.a. samlingslokal och övernattningslägenhet.

Läget på entréplan är perfekt för barnfamiljen då man kan köra barnvagnen raka vägen in i lägenheten om så önskas. Från balkongen som har ett lummigt läge omringad av häckar med utsikt över föreningens populära innergård som erbjuder både grill- och lekplats. I området finns även ett brett serviceutbud så som restauranger och apotek. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.