Filipstadsbacken 46,8tr Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 46,8tr

Högst upp i huset med milsvid utsikt och underbart gavelläge!

Kommande

Högst upp i huset med milsvid utsikt och underbart gavelläge!

Nu har ni möjlighet att förvärva denna stilrena lägenhet i gavel - högst upp i huset! Bostaden präglas av den trevliga planlösningen som gör att lägenheten känns luftig och stor. Väggarna genom lägenheten är i mestadels av ljusa färgskalor med och i vardagsrummet finner ni den charmiga fiskbensparketten som är bevarad. Att lägenheten ligger 8 trappor upp känns av då utsikterna från både balkong och fönster blir fantastisk. Bostaden präglas även av ett fint ljusinsläpp tack vare detta samt mängden fönster som sträcker sig genom hela lägenheten. Renoverat och välutrustat kök med matplats. Tre lättmöblerade sovrum med plats för säng, skrivbord och garderober. Renoverat badrum med tvättmaskin samt helkaklad toalett. Gott om förvaringsyta genom platsbyggda garderober och klädkammare. Bostaden är försedd med säkerhetsdörr. Till lägenheten ingår även ett vindsförråd och ett källarförråd.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Detta är verkligen ett hem att trivas i. Missa inte denna. Välkomna att anmäla ert intresse!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 91 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 8 av 8, hiss finns
  • Avgift: 4 780 kr värme, vatten, kabel-tv basutbud samt ett vindsförråd. Ingen avgiftshöjning är beslutad i nuläget enligt styrelsen.
  • Förening: Brf Tosterö 3
  • Byggnadsår: 1957
  • Område: Farsta strand, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Nina Eklund

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Filipstadsbacken 46,8tr

Vardagsrum

Rogivande vardagsrum med vitmålade väggar och vacker fiskbensparkett. Det stora utrymmet gör plats för ett större matbord, bokhyllor och mediamöbel. Perfekt placering mellan det renoverande köket och den härliga balkongen. Fönster i två väderstreck som ger gott om fint ljus till rummet.

Visa mer

Kök

Renoverat och välutrustat kök i anslutning till vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsytor och plats för matbord. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med fläkt ovanför, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn samt ugn i en bekväm arbetshöjd. Vitkaklade väggar och laminatgolv. Vit skåpförvaring med mörk bänkskiva i påkostad kvartskomposit med klassiskt vitt kakel ovan.

Visa mer

Balkong

I anslutning till vardagsrummet finner ni den rymliga balkongen med plats för bord och stolar. Den underbara utsikten gör sig perfekt till morgonkaffet eller att njuta av kvällsmålet medans solen går ner. Här har ni möjlighet att skåda fantastiska solnedgångar. Balkongen är inglasad och har även infravärme monterad vilket även förlänger säsongen.

Visa mer

Sovrum 1

Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderobsvägg. Här finner ni ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Vita väggar och plastmatta i träimitation.

Visa mer

Sovrum 2

Perfekt rum för sovrum eller till att användas som kontor. Plats för säng, garderobsvägg, nattduksbord och skrivbord. Väggar i vit kulör och golv i laminat.

Visa mer

Sovrum 3

Detta rum kan med fördel användas som allrum eller sovrum för den som önskar. Rummet ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och skiljs åt med en bevarad och charmig dubbeldörr. Vita väggar och ett klassiskt golv i ekparkett. Här finns plats för soffhörna och mediamöbel.

Visa mer

Badrum

Helkaklat och renoverat badrum i grå kulör. Här finns duschhörna, tvättmaskin och ett handfat med spegelskåp. Badrummet är även utrustat med skön golvvärme samt ett praktiskt vädringsfönster. Strax utanför badrummet har säljarna förberett med plats för torkskåp.

Visa mer

Klädkammare

Klädkammare med mycket förvaringsalternativ. Här finns en platsbyggd garderob samt hyllor.

Visa mer

Toalett

I anslutning till hallen finner ni den renoverade toaletten med matchande kakel som badrummet. Toaletten är utrustad med toalett, handfat och spegelskåp.

Visa mer

Hall

Praktisk hall med plats för hatthylla och skor. Gott om förvaring tack vare två platsbyggda garderober med överskåp. Vita väggar och golv i laminat.

Visa mer

Välkomna!

Visa mer

Omgivning

För er som gillar natur har ni även närhet till sjön Magelungen med fina promenadstråk, Farsta Gård och ågesta reservatet med golfklubb, ridskola och elljusspår. Vid sjön Drevviken har ni även trevliga Café Kristinahuset som bjuder på trevliga miljöer och goda luncher.

Visa mer

Farsta Centrum

Välkomna till Farsta Centrum. Här finner ni det mesta! Farsta Centrum invigdes 23 oktober 1960 och har under åren renoverats och byggts om och är idag ett modernt köpcenter med varierat och stort utbud. Här finner ni flera matbutiker, de flesta klädbutikerna och kedjorna samt ett stort utbud av restauranger. Vård, frisörer och andra salonger varvat med flera träningscenter. Här finns något för alla. Runtom kring centrum finns även flertalet skolor och förskolor. Farsta centrum når ni genom bil, tunnelbanans gröna linje eller de bussförbindelser som erbjuds. För er som gillar natur har ni även närhet till sjön Magelungen med fina promenadstråk, Farsta Gård och ågesta reservatet med golfklubb, ridskola och elljusspår.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

My Lundberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 780 kr, värme, vatten, kabel-tv basutbud samt ett vindsförråd. Ingen avgiftshöjning är beslutad i nuläget enligt styrelsen.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
91 m²
Våning
8 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,29 %

Föreningen

Namn
Brf Tosterö 3
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
231 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 250 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Tosterö 3 är en äkta förening som upplåts med tomträtt. I föreningen finns 231 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen köpte huset i samband med byggnationen 1957.
Tv och Bredband
Kabel-Tv via ComHem och bredband via ComHem, eller Telia via fiber.
Övrigt
I föreningen finns fem gemensamma nyrenoverade tvättstugor, vardera utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Kombinerat cykel och barnvagnsförråd finns i källaren i varje hus. Föreningen har även en styrelselokal.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
1990 - Renovering samt tilläggsisolering av fasad, byte av fönster och balkonger.
1996 - Renovering hissar
2000 - Byte frånluftsfläktar & låssystem
2003 - Målning fasader
2004-2005 - Byte yttertak
2006 - Renovering utvändig avloppsstam samt återställande mark 44-46
2007 - Målning trapphus samt källargångar
2007 - Renovering av hiss i nr 36
2007 - Byte av undercentral samt injustering av värmesystem
2011-2012 - Infodring dagvattenrör 38-50
2012 - Dränering grund vid gavel 50
2013 - Infodring av dagvatten och avloppsstammar i port 36
2015 - Infodring avloppstammar i portar 38-44.
2016 - Installation av ny varmvattencirkulation. Installation av temperaturgivare i lägenheter och utrymmen.
2017 - Rensning och injustering av ventilationssystem.
2017 - Infodring av avloppsstammar i port 46-50
2018 - Relining av återstående byggnader
2019 - Energideklaration utförd
2019 - Renovering av entréer och trappuppgång
2020 - Besiktning av skyddsrum
Inga större planeringar är beslutade i nuläget enligt styrelsen 2022-04-03. Föreningen har en diskussion och förarbete kring föreningslokal och ny bastu samt längre fram en övernattningslägenhet. Dock är inget beslutat än utan är ett förslag, som fortfarande är i undersökningsfas.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1957
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 108 kr/år
Försäkring
840 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 948 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2019-04-04
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
128 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.