Såld lägenhet på Filipstadsbacken 46,8tr i Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 46,8tr

Högst upp i huset med milsvid utsikt och underbart gavelläge!

Såld

Högst upp i huset med milsvid utsikt och underbart gavelläge!

Nu har ni möjlighet att förvärva denna stilrena lägenhet i gavel - högst upp i huset! Bostaden präglas av den trevliga planlösningen som gör att lägenheten känns luftig och stor. Väggarna genom lägenheten är i mestadels av ljusa färgskalor med och i vardagsrummet finner ni den charmiga fiskbensparketten som är bevarad. Att lägenheten ligger 8 trappor upp känns av då utsikterna från både balkong och fönster blir fantastisk. Bostaden präglas även av ett fint ljusinsläpp tack vare detta samt mängden fönster som sträcker sig genom hela lägenheten. Renoverat och välutrustat kök med matplats. Tre lättmöblerade sovrum med plats för säng, skrivbord och garderober. Renoverat badrum med tvättmaskin samt helkaklad toalett. Gott om förvaringsyta genom platsbyggda garderober och klädkammare. Bostaden är försedd med säkerhetsdörr. Till lägenheten ingår även ett vindsförråd och ett källarförråd.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Området kring Filipstadsbacken är i utbyggnadsfas där man planerar att bygga nya bostadshus, förskola, lokaler med mera. Kontakta ansvarig mäklare eller Stockholms stad för mer information, ni kan även gå in på denna länk https://vaxer.stockholm/projekt/flerbostadshus-vid-filipstadsbacken/.

Detta är verkligen ett hem att trivas i. Missa inte denna. Välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.