Fyrskeppsvägen 116 Kärrtorp/Johanneshov
Kärrtorp/Johanneshov

Fyrskeppsvägen 116

Såld

Hjärtligt välkomna till denna trivsamma tvåa med välplanerade rum och en balkong i soligt västerläge med eftermiddags/kvällssol! Här erbjuds ni att bo med rymliga rum och med gott om plats för förvaring. Trivsamt kök med plats för matbord och stolar. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffhörna, bokhyllor och mediamöbel. Här finner ni även utgången till den soliga balkongen. Sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Mysigt sovrum i skönt österläge vilket är perfekt läge för sovrummet under varma sommardagar. I anslutning till den praktiska hallen med platsbyggda garderober finner ni det kaklade badrummet utrustat med vädringsfönster och tvättmaskin. Till lägenheten ingår det ett källarförråd.

Här bor ni granne med Nytorps Gärde och inte långt bort finner ni Kärrtorps Centrum med bra närservice och goda kommunikationer. Många finner detta området mysigt tack vare det härliga Nackareservatet som man även bor nära till. Här finns flera möjligheter till härliga promenader, utegym, skridskoåkning och bad vid Söderbysjön samt sköna golfrundor. På samma gata lite längre bort finner ni även det populära konditoriet Santa Fé.

Härtligt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.