Sickla Kanalgata 20 Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 20

Toppläge, sällan till salu!

Såld

Toppläge, sällan till salu!

Varmt välkomna att bo på en av Sickla Uddes bästa adresser! I detta strandhus finns denna maktlösa bostad med ett topp läge och magiskt glittrande sjöutsikt. En yteffektiv bostad som erbjuder en generös hall, ett stilrent och modernt kök, rymligt sovrum med utgång till balkong med en härlig utsikt och bra solläge, fräscht och helkaklat badrum samt ett förråd. Detta välplanerade hem totalrenoverades smakfullt 2017/2018 och har en genomgående hög standard med stilsäkra materialval såsom vitmålade väggar, golv av parkett och fönsterbänkar av natursten. Ett boende att älska!

Här bor du med sjöutsikt över hela Hammarby Sjöstad med skärgårdsliv och båtliv. Du har vacker utsikt året om, dygnets alla timmar, och kan följa reguljära båttrafiken året om samt skärgårdslivet med mycket båttrafik som slussar mellan Mälaren och havet under sommarhalvåret. Vacker utsikt över Södermalm med bakomliggande Djurgården som utlovar fina fyrverkerier till nyår.

Populär och mycket välmående förening. Föreningens två hus har en gemensam inhägnad gård mellan husen med direktkontakt till uddens bryggliv. I fastigheten finns källarförråd på nedre plan.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Filip Bodnar

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.