Johan Skyttes Väg 398 Långbro Park
Långbro Park

Johan Skyttes Väg 398

Rymlig tvåa högst upp i huset - omtyckta Långbro park

Såld

Rymlig tvåa högst upp i huset - omtyckta Långbro park

Varmt välkomna till Johan Skyttes väg 398 och denna rymliga tvårummare, belägen högst upp i huset. Bostaden erbjuder genomgående rymliga och ljusa ytor med fräscha ytskikt. Bostadens vardagsrum ligger optimalt placerat som bostadens hjärta intill köket med matplats och med utgång till balkongen i högt och fritt läge. Det ljusa köket är perfekt för dig som gillar att bjuda hem till middag och sammankomster då det finns gott om arbetsyta och rymmer sittgrupp till ca 6 personer. Sovrummet är beläget i lugnt och ostört läge mot innergården och har en stor garderob bakom skjutdörrar. Från hallen välkomnas du med gott om förvaringsyta i rejäl garderob och även plats för avhängning av ytterkläder vid hatthylla. Det rymliga, helkaklade badrummet nås i anslutning från hallen och ger lyxen till såväl tvättmaskin, som torktumlare.

Här bor du i ett modernt boende med många fördelar som exempelvis garage direkt i huset som nås smidigt genom hiss. I källarplanet finns även det externa förrådet beläget. Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns både badstrand, klippor och badbryggor. Vid Långsjöbadet finns restaurangen Casa Del Lago och lite längre bort Herrängens gård. Vintertid är Långsjön omåttligt populär för skridsko- och längdskidåkning. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.