Sjösabrinken 24,3tr Högdalen
Högdalen

Sjösabrinken 24,3tr

Trivsam etta högst upp i huset med balkong i soligt söderläge!

Såld

Trivsam etta högst upp i huset med balkong i soligt söderläge!

ACCEPTERAT PRIS - Ring för privatvisning!

Hjärtligt välkomna till denna trivsamma lägenhet i centralt läge nära Högdalens centrum. Högst upp i huset välkomnas ni till detta hem. Rymligt allrum med utgång till den mysiga balkongen i populärt söderläge. Här finns plats för bord och stolar samt blommor för den som önskar. I allrummet finns plats för stor säng, soffhörna med bord samt garderob och mediamöbel. Mycket stort och välutrustat kök med gott om arbetsyta samt diskmaskin för den bekväme. Här finns gott om plats för stort matbord för flera gäster samt annan möbel. Rymligt och kaklat badrum med badkar. I hallen finner ni garderob med skjutdörrar och en hatthylla för ytterkläderna. Till lägenheten ingår det ett källarförråd. I grannfastigheten finner ni två tvättstugor.

På någon minut nås Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer med b.la. tunnelbana och på ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närområdet finns även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark.

Varmt välkomna till visning!

Visa mer
Slutpris

2 130 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.