Gustaf Wickmans väg 6 Älvsjö, Långbro
Älvsjö, Långbro

Gustaf Wickmans väg 6

Högst upp i huset med inglasad balkong i soligt och insynsskyddat läge

Såld

Högst upp i huset med inglasad balkong i soligt och insynsskyddat läge

Välkomna till Gustaf Wickmans väg 6 och denna rymliga hörnfyra med inglasad balkong i eftertraktat sydostläge. Tack vare balkongens höga läge och husets placering blir det helt ogenerat och insynsskyddat, samt ger en trevlig utsikt över grannskapets taknockar. Balkongen blir extra användningsbar tack vare inglasningen och gör utrymmet till det där extrarummet att nyttja under stora delar av året. Väl inne i bostaden slås du av ett genomgående gott ljus med stort vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket som ger härliga och sociala ytor för det större sällskapet. Vidare erbjuds tre sovrum i bra storlekar, där det större har en rejäl garderob bakom skjutdörrar, alla rum i en harmonisk färgsättning. Bostaden ger även lyxen till två ordentliga badrum med tvättmaskin, torktumlare samt badkar i det större och dusch i det mindre - perfekt för att få ihop vardagsmorgnarna på smidigaste vis.

Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening med ett trevligt läge i parken som äger marken. Områdesmässigt är Långbro allt du kan önska dig, här bor du med naturen inpå knuten och med närhet till bra kommunikationer med b.la. bussen precis utanför och tunnelbanan vid Fruängen. Gott serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm finns vid Fruängen centrum. Även Älvsjö är lätt att nå med sina goda kommunikationer med pendeltåg och buss, samt serviceutbud. Flertalet skolor och förskolor finns i direkt närhet, b.la Johan Skyttes- och Långbrodalsskolan. För motionärer finns Älvsjöskogen med löpspår i närheten medan den som föredrar att bada sommartid kan bege sig till Långsjöbadet med grönområden, klippor och sandstrand, som under vintertid omvandlas till en plogad skridskobana.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

7 445 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.