Stora Kvinns Väg 64, 1tr Långbro Park
Långbro Park

Stora Kvinns Väg 64, 1tr

Rymlig hörntrea med inglasad balkong i härliga Långbro park!

Såld

Rymlig hörntrea med inglasad balkong i härliga Långbro park!

Varmt välkomna till denna moderna och nyrenoverade hörntrea som erbjuder en stor inglasad balkong att njuta av och fönster i tre väderstreck. Bostaden har en trevlig halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig atmosfär och gott om plats för separat matplats och vidare stora sociala ytor. De båda sovrummen är rymliga och lättmöblerade med plats för dubbelsäng och garderober, det större med platsbyggd garderob bakom skjutdörrar. Ett modernt och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter i flertalet garderober och vid platsbyggd hallmöbel.

Här bor ni i en omtyckt förening i vacker och unik parkmiljö. Föreningen har cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt. I detta modernt boende ges många fördelar som exempelvis garage direkt i huset som nås smidigt genom hiss. I källarplanet finns även det externa förrådet beläget.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns både badstrand, klippor och badbryggor. Vid Långsjöbadet finns restaurangen Casa Del Lago och lite längre bort Herrängens gård. Vintertid är Långsjön omåttligt populär för skridsko- och längdskidåkning. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Visa mer
Slutpris

4 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.