Stora Kvinns Väg 64, 1tr - ACCEPTERAT PRIS! Långbro Park
Långbro Park

Stora Kvinns Väg 64, 1tr - ACCEPTERAT PRIS!

Rymlig hörntrea med inglasad balkong i härliga Långbro park!

Till salu

Rymlig hörntrea med inglasad balkong i härliga Långbro park!

ACCEPTERAT PRIS - visas 9/10! Varmt välkomna till denna moderna och nyrenoverade hörntrea som erbjuder en stor inglasad balkong att njuta av och fönster i tre väderstreck. Bostaden har en trevlig halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig atmosfär och gott om plats för separat matplats och vidare stora sociala ytor. De båda sovrummen är rymliga och lättmöblerade med plats för dubbelsäng och garderober, det större med platsbyggd garderob bakom skjutdörrar. Ett modernt och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter i flertalet garderober och vid platsbyggd hallmöbel.

Här bor ni i en omtyckt förening i vacker och unik parkmiljö. Föreningen har cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt. I detta modernt boende ges många fördelar som exempelvis garage direkt i huset som nås smidigt genom hiss. I källarplanet finns även det externa förrådet beläget.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns både badstrand, klippor och badbryggor. Vid Långsjöbadet finns restaurangen Casa Del Lago och lite längre bort Herrängens gård. Vintertid är Långsjön omåttligt populär för skridsko- och längdskidåkning. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Accepterat pris: 4 600 000 kr
  • Boarea: 80.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 6, hiss finns
  • Avgift: 5 379 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och källarförråd.
  • Förening: Brf Skogslindarna 1
  • Byggnadsår: 2007
  • Område: Långbro Park, Stockholm
Accepterat pris

4 600 000 kr

Visningar

9 Okt 12:00 - 12:30
Välkomna på visning - anmäl er på mäklarens hemsida!
Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Stora Kvinns Väg 64, 1tr - ACCEPTERAT PRIS!

Balkong

Från vardagsrummet tar du dig till bostadens fina och inglasade balkong med trätrall. Då balkongen är inglasad kan den ses som ett extra rum som man kan nyttja betydligt större delar av året. Här finns gott om utrymme att möblera med matgrupp med matbord för ca 4 personer. Odlingar, blommor eller solsäng kan även rymmas här efter eget önskemål. Njut av utsikten och blicka ut mot Långbroparkens grönområden.

Visa mer

Vardagsrum

Det stora och härliga vardagsrummet ger ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Med den halvöppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket får alla de sociala ytorna en ljus och trevlig känsla. Vardagsrummet ger gott om plats för soffgrupp och tv-möbel, samt kontors-eller läshörna tack vare de stora ytorna.

Golvet är klätt i ekparkett vilket är genomgående för samtliga rum i bostaden. Väggarna i vardagsrummet är tapetserade i vitt med grått mönster med en grå bröstning som passar fint ihop, detta följer även enhetligt till köket och hallen.

Visa mer

Kök

Det alldeles nyrenoverade köket (2022) är både praktiskt och stilrent med gott om förvaring bakom de många skåpen med ljusgråa luckor. Köket är utrustat med allt man kan tänka sig med kyl och frys (vatten till ismaskin ej framdraget), ugn, extra bred induktionshäll med fläkt ovanför samt diskmaskin. En praktisk arbetsbänk i ljusgrå som även går upp stänkskydd. Vackra beslag och blandare i mässing bryter av snyggt tillsammans mot den svarta diskhon.

Visa mer

Matplats

I anslutning till köket ges en perfekt plats för matgrupp till minst 6 personer. Platsen blir ljus och härlig tack vare fönstret intill. Matplatsen kan enkelt byggas om till ett sovrum och då disponeras bostaden som en fyra.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum med fönster i två väderstreck som ger ett trevligt ljusinsläpp likt vardagsrummet. Även här kläs golvet av ekparkett och väggarna är målade i en harmonisk rosabeige ton. Rummet ger gott om plats för dubbelsäng och sängbord, samt god förvaring i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar.

Visa mer

Sovrum 2

Rogivande sovrum med plats för större säng och skrivbord. Det finns även plats för garderober. Ekparkett på golvet och väggarna är målade och tapetserade i rosa.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum (renoverat juni 2022) i grått och vitt med praktisk arbetsbänk över tvättmaskinen och torktumlaren. Badrummet är vidare utrustat med dusch bakom vikbara väggar i glas, wc, kommod med runt handfat, spegel samt vägghängda skåp för ytterligare förvaring.

Visa mer

Hall

Hallen är välkomnande och med avhängning i direkt anslutning till entrén vid platsbyggd förvaringsmöbel. Längre in i hallen finns god förvaring i flertalet garderober. Hallen leder vidare till de två sovrummen på höger sida, respektive badrum till vänster, samt vardagsrum och kök som öppnas upp rakt fram.

Visa mer

Välkommen!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kelly Ståhl

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 379 kr, inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och källarförråd.
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
80.5 m² föreningens information
Våning
2 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,09561 %
Kommentar till andelstal
Andelstal kapital: 0,09002

Föreningen

Namn
Brf Skogslindarna 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
91 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, minsta ägarandel 10%
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
486 kr
Allmänt om föreningen
I föreningen finns det 91 bostadsrättslägenheter, den totala lägenhetsytan är 7401 kvm fördelat på 4 huskroppar. Fastighetsbetäckning är Bågbron 2.
Adressen är Stora Kvinns Väg 62 - 68. Till respektive bostadsrättslägenhet finns det ett förråd i källarplanet. Föreningen äger fastigheten Bågbron 2 med 4 flerbostadshus i sex våningar och garage som byggdes år 2006-2008. Markens areal på 4346 kvm innehas med äganderätt.

I källarförrådsutrymmet finns också uppställnings plats för barnvagnar, rullatorer och rullstolar. Föreningen innehar ett styrelserum, två miljörum och ett cykelförråd. I miljörummet ges sortering för papper, kartong, matavfall, elavfall, glas, batterier och plast.
Tv och Bredband
Föreningen har bredband via Ownit med en hastighet på 100 Mbit/s. Kostnaden för bredband ingår i månadsavgiften. Router ingår inte i lägenheten. Föreningen har ComHem som leverantör.
Parkering
Garaget delas mellan Skogslindarna 1 och Hängpilarna och har totalt 84 st bilplatser i garaget, varav 5 st är el-laddplatser, samt 7 st MC-platser. Föreningen hyr ut garaget till Europark Öst AB som i sin tur hyr ut platser till medlemmar och hyresgäster. Hyran för en P-plats är f n 800 kr/månad, gäller även handikapplats. MC-platserna kostar 250 kr/månad. Här har föreningen beslutat att kostnaden för laddstation uppgår till 560kr/mån för installation och schablonkostnad för el utöver 800 kr för hyra av garageplats. Föreningen har 5 laddplatser att hyra. Kostnad för dessa, utöver kostnad för garageplatsen är 560 kr, där en fast del fast del för närvarande är 311 kr/mån, samt en förbrukningsdel, där kostnaden är estimerad till 249 kr/mån. Mer info finns på https://www.skogslindarna.se/?rID=1153&page=hyra+laddplats

Korttidsparkering ligger längs Stora Kvinns väg, bredvid skogspartiet mellan Brf Lindallén och Brf Hängpilarna. Här finns mer än 30 platser att tillgå. Dessa platser delas mellan Brf Skogslindarna, Brf Hängpilarna, Brf Lindallén och Brf Parkdammen. För mer info besök: https://www.skogslindarna.se/?rID=1073.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Planerade renoveringar:
Föreningen kommer att genomföra en helrenovering av fasaderna på samtliga 4 hus vilket innebär helt nya fasader. Renoveringen bekostas till största del av JM men delar av föreningen själv, dock utan att det medför ökad belåning (Uppgift från 2021-11-17). Renovering av fasaden i port 64 beräknas vara klar runt årsskiftet 2023-2024 (uppgift från 2022-06-07).

Ingen annan renovering finns planerad. Löpande underhåll enligt UH-plan men inga renoveringar.

2020 Renovering av miljörum
2019 OVK
2019 Avloppsrensning av samtliga avloppsrör i lägenheterna.
2019 Målning av plåtdörrar och räcken.
2018 Ommålning av träpanel på balkonger, uteplatser samt inoljning av stående skyddsplank. Installation av fem laddstationer i garaget. Installation av farthinder utanför Stora Kvinns 66.
2017 Ommålning av golv i förrådsutrymmen, cykelrum samt byte av nödbelysning i garage. I cykelrummet har de monterat hängfästen för långförvaring.
2016 Montering av 25 cykelbågar för säkrare låsning utanför Stora Kvinns väg 62-64.
2015 Slutfört omfattande undersökningar gällande eventuella fuktskador i fasaderna. Garantireparationer av samtliga entrétak.
2014 Obligatorisk ventilationskontroll OVK.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

Accepterat pris
4 600 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 333 kr/år
Försäkring
4 531 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 864 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
OBS: Driftkostnaderna är individuella och kan variera
Energideklaration
Utförd 2021-02-18
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
90 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Långbro är en sann idyll med blandad bebyggelse, grönskande trädgårdar, parkområden och slingrande vägar, beläget ca 1 mil söder om Stockholm city och tillhörande stadsdelen Älvsjö. Områdets namn härstammar från 1700-talsgården Långbro Gård som omfattade stora markområden i nuvarande södra Älvsjö. Vid sekelskiftet 1900 inleddes avstyckning av tomter för det som skulle bli samhällsbildningen Långbrodal. År 1908 började man bebygga områdena närmare gården och därmed bildades Långbro villasamhälle, samtidigt som mark avsattes för byggandet av anrika Långbro sjukhus i det område som numera benämns Långbro Park. Området har idag ett stort kulturhistoriskt värde, såväl byggnaderna som parken.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På Fru Marias torg, en kort promenad bort, kan du handla färskt bröd till helgfrukostarna. Lite längre ned på Svartlösavägen finns butiken Living som erbjuder ett väl utvalt sortiment av inredning och kläder samt den uppmärksammade restaurangen Aloë. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med restaurang, grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana. Dessutom Herrängens gård med restaurang och café, vackert beläget intill Långsjön.

Kommunikation

Här bor du med goda kommunikationer inom räckhåll - det vill säga både buss, tunnelbana och pendeltåg. Ca. 500 meter ifrån bostaden trafikerar buss 163 som tar dig till Älvsjö station eller till Fruängen. Till Fruängen är det också promenadavstånd. Med buss 141 kan du också enkelt ta dig till Telefonplan. Buss 173 har hållplats vid Långbro Värdshus och går även den till Älvsjö eller Fruängen. I Älvsjö tar pendeltåget vid och tar dig bland annat till Stockholms central på 10 minuter. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.
Från Fruängen tar du dig med tunnelbanans röda linje vidare in till T-centralen på 18 minuter.

Närservice

I närområdet finns centrum vid Fruängen. Här finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl.a. mataffärer, träningscenter, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, inredning, florister, frisörer och konditorier mm. Veckans storhandling kan man med fördel göra på en välsorterad WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller i Stora Coop Västberga där det även finns systembolag. Det är också nära till Kungens Kurva som är ett av Europas största handelsområden, här finns bland annat IKEA, Heron City och flera stormarknader så som Ica Kvantum.

Med T-banan är man snart i Liljeholmen där den nya gallerian erbjuder ett stort utbud av allt man kan tänkas behöva samt shopping i ca 90 butiker.

Övrigt

Långbro Parks historia sträcker sig tillbaka till 1700-talet och har en tydlig engelsk parkstil med en vacker damm mitt i parken. Bland gräsmattor och pampiga ekar finns fina platser för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och ha t ex picknick.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.