Gustaf Wickmans väg 9 Älvsjö Långbro
Älvsjö Långbro

Gustaf Wickmans väg 9

Såld

ACCEPTERAT PRIS! På Gustaf Wickmans väg 9 erbjuds denna kvadratsmarta tvåa med uteplats! Det är inte allt för ofta denna typ av bostad kommer ut till salu i eftertraktade Långbro park. Lägenheten präglas genomgående av ljusa och fräscha ytskikt med stora fönsterpartier som vetter ut över föreningens grönområde. Bostaden erbjuder ett vardagsrum i god storlek och ligger i anslutning med det praktiska köket med gott om arbetsyta och plats för matgrupp. Från köksdelen nås uteplatsen som ger utrymme att möblera med lounge- eller matgrupp. Platsen blir perfekt att avnjuta en eftermiddagsfika eller middag på då solen nått runt husknuten. Bostaden erbjuder ett ljust sovrum med gott om förvaringsyta i garderober bakom skjutdörrar. Till sist finns ett rymligt och helkaklat badrum med kombimaskin och en hall med god plats för avhängning och förvaring av ytterkläder.

I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt. Till lägenheten hör ett förråd i samma våningsplan som bostaden. Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ. Här bor du med naturen inpå knuten, vid exempelvis Älvsjöskogen. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud. Tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Med buss nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkommen att ringa för visning!

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.