Såld lägenhet på Harpsundsvägen 97,3tr i Högdalen
Högdalen

Harpsundsvägen 97,3tr

Mysig etta högst upp i huset med balkong mot grönska!

Såld

Mysig etta högst upp i huset med balkong mot grönska!

Välkommen till en väldisponerad enrummare högst upp i huset. När du kliver in i lägenheten möts du av en mysig hall med gott om förvaringsutrymme i form av tre stora platsbyggda garderober med praktiska överskåp. Badrummet är nyrenoverat år 2019, oerhört ljust och trivsamt med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Köket är mycket ljust med två fönster och ljusa fräscha väggar och består av en matplats för ca 4 personer. Välutrustat kök med keramikhäll, ugn (med självrengöring), mikrovågsugn, rostfri fläkt och diskmaskin. Allrummet upplevs fantastiskt rymligt tack vare ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet. Rummet har flera möbleringsmöjligheter samt en klädkammare med god förvaring. I direkt anslutning till allrummet finner du balkongen med utsikt mot härlig grönska.

Här bor ni i en mycket välskött förening med låg belåning. Det finns parkeringsplatser, garage, tvättstugor, samlingslokal och gym. På kort gångavstånd ligger Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närheten hittar du även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark. Utanför dörren har ni en mysig och barnvänlig gård med lekplats.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!

Visa mer
Slutpris

2 375 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Balkong

Kök

Badrum

Hall

Välkommen!

Planlösning

Planritning