Såld lägenhet på Spikskogatan 16,3tr i Älvsjö
Älvsjö

Spikskogatan 16,3tr

Såld

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mig gärna för privatvisning.

Hjärtligt välkomna till denna moderna och rymliga fyra i nya delen av Älvsjö! Här erbjuds ni att bo i ett stilrent hem med optimal planlösning med vardagsrum, kök och balkong i anslutning till varandra. Tre lättmöblerade sovrum i fil med varandra. Här finns även ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra toalett för gästerna. Möblerbar hall med platsbyggda garderober och plats för mindre möbler. Hissen tar er upp till bostaden och till lägenheten ingår även ett förråd. För er som är bilburna finns även garageplatser att ställa sig i kö till. Föreningen har även en trivsam gård med mysig pergola och gott om plats för härliga grillkvällar! För er som har småbarn har ni dessutom en förskola på föreningens mark som ni finner på Sandalettgatan 9.

Bostaden ligger en kort promenad från Älvsjö centrum som erbjuder goda kommunikationer med pendeltåg och bussar. Flertalet caféer, restauranger, gymkedjor och mataffärer. I närområdet finns dessutom härliga parker, skogsområden, hotell, Kristallparken och Apelsinparken som är upprustade lekplatser som ligger inom kort gångavstånd, samt flertalet skolor och förskolor som exempelvis Engelska Skolan.

Älvsjö expanderar och satsar på såväl nya hem som nya förskolor och skolar. För mer info om vad som händer i området vänligen besök https://vaxer.stockholm.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Visa mer
Slutpris

5 400 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.