Halmstadsvägen 46,1tr Björkhagen
Björkhagen

Halmstadsvägen 46,1tr

Underbart charmig 2,5a med stilren renovering och bevarade originaldetaljer!

Såld

Underbart charmig 2,5a med stilren renovering och bevarade originaldetaljer!

Varmt välkomna att kliva in till detta charmiga hem! Här blandas modern stil och bevarade originaldetaljer som exempelvis det fina köket med arbetsbänk i teak och de fina skåpluckorna där beslagen är bevarade. Här erbjuds ni att bo med en mysig och grönskande innergård med lekplats för barnen och grillmöjligheter. En kort promenad från lägenheten ligger lugna Björkhagens centrum med tillgång till all nödvändig närservice och tunnelbana. Här bor ni granne med Nackareservatet som erbjuder elljusspår, bad, skidåkning och golfbana med mera!

Ett välplanerat hem som också ger er möjlighet att dela av köket så ni kan inreda det till ett extra rum. Ni välkomnas av en rymlig och luftig hall med hatthylla och plats för skor. Till höger om hallen finner ni ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring och med fönster ut mot innergården. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen i söderläge med plats för bord och stolar. Praktiskt kök med gott om plats för matbord och flertalet middagsgäster. Stambytt och helkaklat badrum som även är förberett för tvättmaskin. Det finns även en rymlig klädkammare med inredning som ger flertalet förvaringsmöjligheter.

Till bostaden ingår det källarförråd och lägenheten är försedd med en säkerhetsdörr. Detta är verkligen ett hem att trivas i!
Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Visa mer
Slutpris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.