Skebokvarnsvägen 121, 3tr Högdalen
Högdalen

Skebokvarnsvägen 121, 3tr

Ljus tvåa högst upp i huset med balkong i Söderläge!

Såld

Ljus tvåa högst upp i huset med balkong i Söderläge!

Välkomna till Skebokvarnsvägen 121 - en välplanerad tvåa högst upp i huset med balkong i soligt söderläge. Du välkomnas av en hall med platsbyggda garderober med gott om förvaringsutrymme. Hallen ansluter till halvöppen planlösning mellan kök och matdel med plats för ca 4-6 personer med fin utsikt mot grönska. Köket är dubbelsidigt med goda arbetsytor och gott om förvaring bakom ljusa köksluckor. I det ljusa sovrummet finns plats för en dubbelsäng och garderober, här är insynsfritt med utsikt mot naturen. Badrummet är helkaklat och försett med dusch, toalett samt handfat med spegelskåp. I lägenheten erbjuds även ett ljust och öppet vardagsrum med stora möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås balkonger som fångar många av solens timmar.

Här bor du i en trevlig förening med många av de stora renoveringarna genomförda. Trevliga grönområden utanför porten som ger plats för utemöbler för föreningens medlemmar. I föreningen finns en fräsch tvättstuga, samt ett gym i källarplanet som kan nyttjas kostnadsfritt för föreningens medlemmar. På korta promenadavstånd nås såväl Högdalens centrum, som Bandhagen, som bägge erbjuder kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bussar, samt serviceutbud med diverse butiker. I närheten finns dessutom bland annat härliga grönområdet Bandängen, samt även skola och flertalet förskolor.

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.