Fagerlidsvägen 9, 3tr Tullinge
Tullinge

Fagerlidsvägen 9, 3tr

Välplanerad och ljus bostad med balkong i soligt läge

Såld

Välplanerad och ljus bostad med balkong i soligt läge

Välkomna till Fagerlidsvägen 9 och denna ljusa och yteffektiva bostad med balkong i soligt läge mot grönskande innergård. Här bor du i en genomgående fräsch bostad med välplanerade kvadratmeter, gott ljusinsläpp och härliga sällskapsytor. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa som matplats. Rummet har en större alkov som gott rymmer dubbelsäng. Från vardagsrummet nås balkongen som erbjuder många av dygnets soltimmar. Bostadens kök är praktiskt planerat med gott om såväl förvarings- och arbetsyta. Badrum är rymligt och helkaklat med kombimaskin. Till sist erbjuds en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderob. Till lägenheten hör ett vindsförråd, lätt att nå i samma hus.

I Brf Fagerliden bor du i fräscha fastigheter med en mysig innergård. På några få minuters promenad nås Tullinge C med matbutik, restauranger, café, butiker mm. Vid stationen trafikerar flertalet busslinjer, samt pendeltåg som tar ca 22 min till Stockholm city.

Välkomna att boka in er på någon av visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.