Såld lägenhet på Önskehemsgatan 14,2tr i Högdalen
Högdalen

Önskehemsgatan 14,2tr

Väldisponerade ytor med balkong i soligt västerläge!

Såld

Väldisponerade ytor med balkong i soligt västerläge!

Missa inte denna pärla i centralt läge till Högdalens centrum. Hjärtligt välkomna till denna omgjorda 1:a där köket har flyttats till vardagsrummet för att ge plats åt ett ljust och harmoniskt sovrum med plats för garderober och en dubbelsäng med utsikt mot den grönskande gården. Det stilrena köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till en balkong i lugnt läge med eftermiddags- och kvällssol. Stambytt och helkaklat badrum med dusch finner ni här. Till lägenheten ingår ett källarförråd och ett matkällarförråd. Obs! Noterad som en 1 rok enligt lägenhetsförteckningen men disponeras idag som en 2 rok.

Här bor du i en välskött HSB-förening med god ekonomi. Stabil förening med två heltidsanställda fastighetsskötare. Välskötta gårdar med grillplatser, fina blomsterarrangemang, lekplatser, gästrum, bastu och gym med mera. Lägenheten gränsar trevligt villaområde Örby, perfekt för promenader och löprundor. Cirka 3 minuter från bostaden finner du Högdalen Centrum. Här finns det mesta du behöver. Centrumet erbjuder många bra matställen för take away, söderorts bästa fiskaffär, bageri, trevlig blomsterbutik, mataffärer och systembolag med mera. Du tar dig in till city på endast 19 min med tunnelbanans gröna linje. I närheten finns även bland annat härliga grönområdet Bandängen, samt även skola och flertalet förskolor.

Varmt välkomna till våra visningar, anmäl er gärna!

Visa mer
Slutpris

2 430 000 SEK

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Välkomna!

Planlösning

Planritning