Bergtallsvägen 34, BV Älvsjö-Långbro Park
Älvsjö-Långbro Park

Bergtallsvägen 34, BV

Rymlig fyrrummare med uteplats - Långbroparken utanför porten

Såld

Rymlig fyrrummare med uteplats - Långbroparken utanför porten

Varmt välkomna till Bergtallsvägen 34 och denna ljusa fyrrummare med uteplats i förening med låga avgifter och där det sällan säljs. Bostaden präglas genomgående av fräscha ytskikt och genomsyras av jordnära toner och välplanerade ytor. Det stora vardagsrummet, i hörnläge är anslutet till köket med en halvöppen planlösning och ger rymd till det större sällskapet vid såväl matgrupp, som vid delen för vardagsrumsmöblemang. Från vardagsrummet nås utgången till den egna uteplatsen som erbjuder eftermiddagssol, samt ett väl avskilt läge med högt buskage som löper runt. Vidare erbjuder bostaden tre sovrum i bra storlekar, ett badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch, en gäst-wc, samt hall med en praktik intilliggande klädkammare. Dessutom tillhör ett rymligt källarförråd om ca 5-6 kvm.

Här bor du i en omtyckt förening med låga avgifter och parken precis utanför porten. Du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan i parken även ett perfekt alternativ. I Långbro Park bor du med naturen inpå knuten och med närhet till bra kommunikationer med tunnelbana och mängder av busslinjer vid Fruängen. Gott serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm finns även vid centrum. För motionärer finns Älvsjöskogen med löpspår i närheten medan den som föredrar att bada sommartid kan bege sig till Långsjöbadet med grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid omvandlas till en plogad skridskobana.

Varmt välkomna att boka in er på någon av våra visningar!

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.