Johan Skyttes väg 386, 1tr Älvsjö Långbro
Älvsjö Långbro

Johan Skyttes väg 386, 1tr

Socialt planerad trea med lyxen till två balkonger

Såld

Socialt planerad trea med lyxen till två balkonger

Varmt välkomna till Johan Skyttes väg 386 och denna ljusa trerummare med lyxen till två balkonger, varav den större är inglasad och blir detdär extra rummet att njuta av under stora delar av året. Bostaden erbjuder genomgående såväl fräscha som ljusa ytor med en trevlig och social planlösning. För den som önskar kan bostaden dessutom omdisponeras till en mindre fyra och nyttja den nuvarande matplatsen som ett ytterligare sovrum/arbetsrum. Bostadens hjärta sitter i de stora och rymliga vardagsrummet som angränsar i en halvöppen planlösning till köket och den intilliggande matplatsen. Utmed hela vardagsrummet och matplatsen ligger den stora, inglasade balkongen som erbjuder sol från morgon till eftermiddag. Vardagsrummets generösa storlek ger plats att möblera med större soffgrupp, alternativt kombinerat en mindre soffgrupp och exempelvis en arbetshörna. Intill fönstret vid matplatsen ryms det att möblera med matgrupp till ca 6-8 personer. I köket ges du gott om både arbets- och förvaringsyta. Här har du ett fullutrustat kök med vitvaror i rostfritt som ugn och mikro, samt fullstor kyl och frys.

Bostaden erbjuder vidare två sovrum, varav det större med rymlig garderob och utgång till bostadens andra balkong som vetter lugnt mot föreningens innergård. Utöver detta erbjuds ett badrum i god storlek med tvättmaskin, torktumlare, dusch med glasväggar, spotlights i taket och härlig golvvärme. I hallen ges god plats för ytterkläder och i anslutning finns en praktiskt klädkammare som rymmer förvaring av skor och kläder från golv till tak.

Här bor ni i en omtyckt förening med parkmiljö direkt utanför porten. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt och varje lägenhet har ett eget förråd i källarplan. Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll! Du behöver inte gå långt för att nå den grönskande parken, som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Här finns Långbro Värdshus som ett perfekt alternativ för helgbrunchen eller en middag. Även omtyckta caféet Bakfickan finns i parken. I närområdet finns dessutom allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.