Blåoxgränd 10 Älvsjö - Långbrodal
Älvsjö - Långbrodal

Blåoxgränd 10

Modernt radhus i eftertraktade Långbrodal

Såld

Modernt radhus i eftertraktade Långbrodal

Välkomna till Blåoxgränd 10 och detta moderna radhus i två plan med härliga uteplatser på både fram och baksidan av huset. Radhuset erbjuder sociala och genomtänkta ytor med genomgående en hög standard och ett gott ljus.

I entréplanet erbjuds ett tilltaget och ljust vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. I planet finns även det välplanerade köket med gott om såväl arbetsytor som förvaringsmöjligheter, ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt hall för avhängning av ytterkläder. På plan två, övervåningen finns bostadens fyra sovrum belägna, där det största av sovrummen erbjuder en väl tilltagen klädkammare som ger en lyxig walk in closet känsla. En ytterligare klädkammare finns i planet och nås från hallen, samt ett till rymligt badrum med badkar finns på övervåningen. Eventuellt finns möjlighet att inreda vindsvåningen, likt föreningens övriga enheter (bygglov behöver sökas).

Här bor du i en omtyckt och stabil förening i trevligt läge med flertalet skolor i direkt närhet. Områdesmässigt finns det många fördelar med Långbrodal - vid närliggande Långbro park finns populära Långbro Värdshus för helgbrunchen eller en middag, alternativt caféet Bakfickan som passar perfekt för en fika eller lunch. Fruängens centrum erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. Även vid Älvsjö station, där pendeltåget trafikerar finns serviceutbud och caféer/restauranger. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Vid Långsjön som nås genom en kortare cykeltur, finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Visa mer
Slutpris

8 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.