Såld villa på Stubbängsvägen 4 i Herrängen
Herrängen

Stubbängsvägen 4

I attraktivt läge finner ni detta 30-tals hus med renoveringsmöjligheter!

Såld

I attraktivt läge finner ni detta 30-tals hus med renoveringsmöjligheter!

I Herrängens villaidyll, nära Långsjön, finns detta hus i tre plan. Här erbjuds ni att förvärva ett hus från 1935 med en underbar hörntomt och ett hus med renoveringsbehov. Ni välkomnas till en charmig tomt omgiven av ett fint smidesstaket och härliga rosenbuskar. På tomten finner ni även härliga fruktträd med bland annat äppelträd och päronträd. Grönskande trädgård och gräsmatta för barn att leka på. Vid sidan om huset finner ni även grindar till uppfarten med plats för en stor bil. På tomten finner ni även ett äldre förråd med plats för extra förvaring.

Inne i huset möts ni av en hall med plats för hatthylla och skor och längre in finner ni även platsbyggda garderober. Social planlösning på entréplan med stora sociala ytor i form av matrum och ett stort vardagsrum med en tillbyggnad från 60-talet som enkelt kan göras om till ett extra sovrum för den som önskar. Äldre kök i gavel med ljusinsläpp från två håll och plats för mindre matbord och stolar. Toalett finns även på detta plan.

På ovanvåningen finns två sovrum varav det största har en gammal jungfrukammare som passar perfekt som klädkammare eller arbetsrum. I det andra sovrummet finns det gamla handfatet med kommod bevarat och i hallen finns en toalett. Stor balkong med dubbeldörrar och gott om plats för bord och stolar.

I källaren finner ni ett äldre badrum med dusch samt en stor tvättstuga. Här finns även ett stort hobbyrum och ett rum som är inrett till ett mindre kök.

Här bor ni i charmiga villakvarter med blandad bebyggelse nära omtyckta Herrängens skola och tillgång till underbara rekreationsområden! Stubbängsvägen är en mycket lugn gata och på några minuter når ni Långsjön som utnyttjas både för promenader och löprundor, på sommaren kan ni ta ett dopp vid badet och på vintern åka skridskor.

Tre minuters promenad bort ligger också Herrängens gård som gett området dess namn som har café sommartid, skördemarknader, badbrygga mm. Bra kommunikationer med bussförbindelser till både Älvsjö Centrum som erbjuder stor busscentral och pendeltåg samt Fruängens centrum där ni finner tunnelbanans röda linje.

Missa inte chansen att förverkliga ert drömhem! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

9 560 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.