Älvsjö Torg 17 Älvsjö
Älvsjö

Älvsjö Torg 17

Ljus och socialt planerad bostad, högt upp i huset!

Såld

Ljus och socialt planerad bostad, högt upp i huset!

Välkomna till Älvsjö Torg 17 och denna ljusa och rymliga trea i modern fastigheten från 2015. Bostaden erbjuder härliga och sociala ytor med halvöppen planlösning mellan det fullutrustade köket och vardagsrum där det i anslutning till köksdelen ges en perfekt plats att möblera med matgrupp till ca 4-6 personer. Vardagsrummet rymmer att möblera med större soffa och media-möbel med bevarad rymd. Från vardagsrummet nås även utgången till balkongen i högt läge som vetter mot torget vid Älvsjö centrum. Bostaden erbjuder vidare två sovrum i bra storlekar som kan möbleras med dubbelsäng och garderober. Badrummet är i generös storlek och kaklat i neutrala färger med grått golv och väggar i vitt, här är utrustat med såväl tvättmaskin, som torktumlare. Till bostaden hör även ett förråd, smidigt att nå i samma våningsplan.

I Brf Älvsjö Torg bor ni med ett oslagbart läge med en fin innergård som bara de boende kommer åt. Precis utanför porten finns pendeltåg, flertalet busslinjer, restauranger, caféer och butiker. Med pendeltåget tar det ca 9 min till Stockholm C. Förutom all närservice finns likväl grönområden vid Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med grönområden, klippor, sandstrand och restaurang. Helt enkelt det bästa av både pulsen och lugnet i skogsområden i närheten.

Varmt välkomna att boka in er på någon av våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.