Såld radhus på Linbodavägen 90 i Älvsjö - Långbro
Älvsjö - Långbro

Linbodavägen 90

Modernt trevåningsradhus i omtyckta Långbrodal!

Såld

Modernt trevåningsradhus i omtyckta Långbrodal!

Välkommen till Linbodavägen 90 - ett modernt trevåningsradhus med härligt läge i Långbrodal med rymlig trätrallad altan på baksidan, samt stenlagt uteplats på framsidan. Genomgående sociala, fräscha och ljusa ytor bostaden igenom. Entréplanet erbjuder generösa ytor i såväl kök, som vardagsrum. Här utmärker sig det välplanerade köket med god plats för matgrupp, samt mycket arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden nås det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier och mysig kamin och sedan utgången till uteplatsen på baksidan. I entréplanet finns ett rymligt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare och hela våningsplanet har golvvärme.

Vidare på övervåningen finns fyra av bostadens sovrum, en klädkammare och det andra badrummet. Längst upp, på vindsvåningen disponeras ytan med ett stort allrum och ett sovrum. Utrymmet ger mängder med möjlighet för aktivitet och socialt umgänge tack vare den goda rymden i det tilltagna allrummet. Våningen kan dessutom omdisponeras efter önskemål med exempelvis ytterligare sovrum.

Områdesmässigt finns det många fördelar med Långbrodal - vid närliggande Långbro park finns populära Långbro Värdshus för helgbrunchen eller en middag, alternativt caféet Bakfickan som passar perfekt för en fika eller lunch. Fruängens centrum erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. Även vid Älvsjö station, där pendeltåget trafikerar finns serviceutbud och caféer/restauranger. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Vid Långsjön som nås genom en kortare cykeltur, finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

10 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen!

Uteplats baksida

Uteplats framsida

Övriga bilder

Planlösning

Planritning entréplan

Planritning övervåning

Planrinting vindsvåning