Rågvägen 15 Hallunda
Hallunda

Rågvägen 15

Välplanerad bostad med stor inglasad balkong

Såld

Välplanerad bostad med stor inglasad balkong

Välkomna till Rågvägen 15 - en välplanerad tvåa med inglasad balkong i soligt läge. Bostaden erbjuder ett praktiskt kök med god arbetsyta och plats för matgrupp till ca 4-6 personer, en härlig inglasad balkong i söderläge, stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel, välplanerat sovrum med garderober, badrum med dusch, samt med avhängningsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett rymligt förråd som ligger praktiskt beläget precis i anslutning till lägenheten. Här erbjuds en väl omhändertagen bostad där säljaren bott sedan husen uppfördes.

HSB Brf Hallunda är en stor och stabil förening med låg belåning. På föreningens innergård finns en liten lekplats med klätterställning, sandlåda och gungbräda samt en grönskande lounge för gemenskap. Även komplementhus med b.la. tvättstugor och miljörum finns på föreningens gårdar. Området i Hallunda har ett stort serviceutbud att erbjuda och förutom Hallunda centrum och dess service, samt utbud av kommunikationer med tunnelbana och mängder av bussar, finns Ica Maxi Botkyrka, Rusta, Bauhaus mm på kort avstånd.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Visa mer
Slutpris

1 680 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.