Såld lägenhet på Skebokvarnsvägen 292,3tr i Högdalen
Högdalen

Skebokvarnsvägen 292,3tr

Renoverad gaveltrea högst upp i huset med balkong i soligt söderläge!

Såld

Renoverad gaveltrea högst upp i huset med balkong i soligt söderläge!

Varmt välkomna till denna fint renoverade gaveltrea högst upp i huset. I populär och stabil förening finner ni denna fint och modernt renoverade hem. Här erbjuds ni att bo med öppen planlösning mellan vardagsrum och det nyrenoverade köket. Gavelläget ger bostaden fint ljusinsläpp och i anslutning till vardagsrummet finner ni även balkongdörren som leder er ut till soligt söderläge och med plats för bord och stolar. Två lättmöblerade rum med plats för säng och skrivbord. Stambytt och helkaklat badrum med vädringsfönster och skön golvvärme. I hallen finns den charmiga hatthyllan bevarad och i hallen finns även en praktisk klädkammare. Bostaden är försedd med en säkerhetsdörr. Till lägenheten ingår även ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Här bor du i en välskött HSB-förening med god ekonomi. Stabil förening med två heltidsanställda fastighetsskötare. Välskötta gårdar med grillplatser, fina blomsterarrangemang, lekplatser, gästrum, bastu och gym med mera. Lägenheten gränsar trevligt villaområde Örby, perfekt för promenader och löprundor. Cirka 5 minuter från bostaden finner du Högdalen Centrum. Här finns det mesta du behöver. Centrumet erbjuder många bra matställen för take away, söderorts bästa fiskaffär, bageri, trevlig blomsterbutik, mataffärer och systembolag med mera. Du tar dig in till city på endast 19 min med tunnelbanans gröna linje. I närheten finns även bland annat härliga grönområdet Bandängen, samt även skola och flertalet förskolor.

Varmt välkomna till våra visningar, anmäl er gärna!

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.