Såld lägenhet på Gustaf Wickmans Väg 3,3tr (vån 4) i Långbro Park
Långbro Park

Gustaf Wickmans Väg 3,3tr (vån 4)

Högst upp i huset med gavelläge och inglasad balkong i mysiga Långbro Park!

Såld

Högst upp i huset med gavelläge och inglasad balkong i mysiga Långbro Park!

Hjärtligt välkomna till denna moderna lägenhet som går att nyttja som en fyra för den som önskar! Högst upp i huset med härligt gavelläge erbjuds ni att bo. Stor och inglasad balkong som förlänger säsongen! Trivsam planlösning med de sociala ytorna samlade och en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två lättmöblerade sovrum varav det största har en klädkammare med gott om förvaringsyta och ett stort fönster; vilket möjliggör ytan till att göra det till ett extra rum. I hallen har ni förvaring genom spegelskjutdörrar med bra garderobsförvaring. Stort och modernt badrum med duschvägg, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten ingår även ett förråd som ligger på entréplan. Fastigheten är från 2008. Det finns gemensamt sopsorteringsrum och cykelrum precis utanför dörren.

Här bor ni med natur och vacker parkmiljö utanför bostaden. I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsrum lättillgängligt. Långbro Park har allt man kan önska sig - ni behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns en bit bort och även omtyckta caféet Bakfickan. I omgivningarna finns dessutom allt från nygräddat ekologiskt bröd till goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. För motionärer finns Älvsjöskogen med elljusspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana. För er med barn bor ni nära till såväl förskolor som skolor, bland annat Johan Skytteskolan som är mycket populär.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

5 650 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.