Harpsundsvägen 73,3tr Högdalen
Högdalen

Harpsundsvägen 73,3tr

Renoverad gavelfyra högst upp i huset med solig balkong i härligt söderläge

Såld

Renoverad gavelfyra högst upp i huset med solig balkong i härligt söderläge

Hjärtligt välkomna till denna fint renoverade gavelfyra! Här erbjuds ni att bo med renoverade ytskikt i fina färger tillsammans med den nylagda ekparketten. Renoverat och knappt använt kök från 2016. Trivsam planlösning med tre lättmöblerade sovrum, ljust och fint vardagsrum med nyslipad ekparkett i original och med utgång till den soliga balkongen. I anslutning till vardagsrummet finner ni mellanrummet som passar utmärkt för matbordet med plats för flera middagsgäster. Helkaklat och stambytt badrum med praktiskt vädringsfönster och skön golvvärme. Här finns det även plats för tvättmaskin som badrummet är förberett för. Till lägenheten ingår även ett källarförråd och ett matkällarförråd. Utanför porten möts ni av en mysig gård och lekplats för barnen. Här finns även grillmöjligheter.

Här bor ni i en mycket välskött förening med låg belåning. Det finns parkeringsplatser, garage, tvättstugor, samlingslokal och gym. På kort gångavstånd ligger Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närheten hittar du även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark. Utanför dörren har ni en mysig och barnvänlig gård med lekplats.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 370 000 kr

Ansvarig mäklare
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.