Sjösabrinken 28,bv Högdalen
Högdalen

Sjösabrinken 28,bv

Trivsam tvåa med uteplats i soligt söderläge!

Såld

Trivsam tvåa med uteplats i soligt söderläge!

Hjärtligt välkomna till denna trivsamma tvåa i centralt läge nära Högdalens centrum. En halv trappa ner välkomnas ni till detta välplanerade hem. Rymligt vardagsrum i gavel med fönster åt två håll och utgång till den mysiga uteplatsen i söderläge. Här finns plats för bord och stolar samt blommor för den som önskar. Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Kök med matplats för cirka 4 personer och god skåpförvaring i de vita köksluckorna. Kaklat badrum med duschhörna. I hallen finner ni platsbyggda garderober och plats för hatthylla och skoskåp. Nymålade väggar i grå kulör i vardagsrum och hall. Till lägenheten ingår det ett källarförråd som ligger intill bostaden. I grannfastigheten finner ni två tvättstugor.

På någon minut nås Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer med b.la. tunnelbana och på ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närområdet finns även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark.

Visa mer
Slutpris

2 320 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.