Johan skyttes väg 233 Älvsjö
Älvsjö

Johan skyttes väg 233

Charmig tvårummare med balkong i Älvsjös populära villaområde!

Såld

Charmig tvårummare med balkong i Älvsjös populära villaområde!

Varmt välkomna till Johan Skyttes väg 233 - en renoverad tvåa med mycket karaktär belägen i omtyckt villaområde med en behaglig promenad till Älvsjö centrum! Bostaden är genomgående fräsch och genomgått påkostade renoveringar i b.la. badrummet i marmor och kökstapeten från Svensk Tenn. Den här bostaden har i princip allt man kan önska sig såsom charmiga trägolv, stor klädkammare för mängder av kläder, renoverade ytskikt och balkong i fritt läge med sen eftermiddags/kvällssol.

Här bor du i en mysig förening med trevlig och grönskande trädgård där utemöbler möbleras upp under sommarhalvåret som kan nyttjas av de boende vid härliga grillkvällar och soliga dagar. Föreningen har genomfört de flesta stora renoveringarna - nya fönster, renoverad fasad och tak, samt indraget fiber under de senaste åren. Till bostaden hör ett källarförråd som nås smidigt i samma byggnad, likt som tvättstugan som finns i samma plan.

På behagligt promenadavstånd nås Älvsjö centrum och dess utmärkta kommunikationer med flera pendeltågslinjer och mängder med bussar. Vid Älvsjös serviceutbud erbjuds bland annat en mataffär, flertalet caféer och restauranger, florist, frisörer och apotek.

Varmt välkomna att boka in er på visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 620 000 kr

Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.