Johan Skyttes Väg 388,1tr Långbro Park
Långbro Park

Johan Skyttes Väg 388,1tr

Mysig och välplanerad 3:a i populärt parkläge med två balkonger!

Såld

Mysig och välplanerad 3:a i populärt parkläge med två balkonger!

Intill populära Långbro Park finns nu denna trevliga lägenhet att förvärva! Förutom läget har bostaden många bra detaljer såsom fönster i två väderstreck men framförallt två stora balkonger, varav en även är inglasad. Separat sovrumsdel med två lättmöblerade sovrum med ett stort och modernt badrum emellan. Badrummet är bland annat utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt skön golvvärme. Social planlösning med halvöppen lösning mellan vardagsrum och kök med plats för flera middagsgäster. Här har även säljaren låtit bygga om köket för att få en ytterligare sovhörna; som även passar utmärkt att använda som förråd eller kontor. Fullutrustat kök med bra skåpförvaring och goda arbetsytor. Hall med plats för hatthylla och garderob med snygg klinker på golvet. Hiss och garage i huset! Till lägenheten ingår även ett källarförråd.

Här bor ni i populär förening med natur och vacker parkmiljö utanför bostaden. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt. Långbro Park har allt man kan önska sig - ni behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns en bit bort och även omtyckta caféet Bakfickan. I omgivningarna finns dessutom allt från nygräddat ekologiskt bröd till goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

5 870 000 kr

Ansvarig mäklare
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.