Bjursätragatan 116 Rågsved
Rågsved

Bjursätragatan 116

Välplanerad renoveringschans i trevlig förening!

Såld

Välplanerad renoveringschans i trevlig förening!

Välkommen till Bjursätragatan 116 - en kvadratsmart och välplanerad tvåa som ger en fantastisk chans att sätta sin egen prägel på! Bostaden erbjuder ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och matgrupp med vacker fiskbensparkett som pryder golvet. Från bostadens vardagsrum nås den trevlig balkong i lugnt belägen mot föreningens lummiga innergård. Kök med gott om förvaringsyta i charmiga originalskåp och plats för en mindre matgrupp i anslutning. Helkaklat och stambytt badrum och hall med gott om förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Som sagt, en perfekt och välplanerat bostad för dig som vill göra ett visst renoveringsjobb (nymålat 2021) för att skapa din drömbostad. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd som nås smidigt i samma hus.

Här bor du i en välskött förening med låg belåning, mysiga innergårdar och de stora renoveringarna genomförda. Områdesmässigt nås tunnelbana och centrum med brett serviceutbud på smidigt promenadavstånd.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visa mer
Slutpris

1 860 000 kr

Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.