Harpsundsvägen 153,3tr Högdalen
Högdalen

Harpsundsvägen 153,3tr

Högst upp i huset med balkong i rakt söderläge

Såld

Högst upp i huset med balkong i rakt söderläge

Högst upp i huset finner ni denna charmiga tvåa i populära brf Högdalen. Genomtänkt planlösning med lättmöblerat och ljust vardagsrum med utgång till balkongen i soligt söderläge. I anslutning till vardagsrummet erbjuds en matsplats för cirka 4-6 personer men som enkelt kan förlängas tack vare den öppna planlösningen. För er som gillar det lite mer avskilt går det även bra att sätta upp väggen igen. Praktiskt och välutrustat kök med diskmaskin och utsikt över den mysiga gården. Ljust och trivsamt sovrum även det med fönster mot gården och mot norr som gör rummet svalt och skönt under somrarna. Här finns en praktisk klädkammare. Stambytt och helkaklat badrum med badkar och dusch. Öppen och rymlig hall med den platsbyggda garderoben och charmiga hatthyllan bevarad. Här finns ytterligare en klädkammare för extra förvaring. Utöver detta ingår även ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd. Utanför porten välkomnas ni av en mysig innergård med bord och grillplats.

Här bor ni i en mycket välskött förening med låg belåning. Det finns parkeringsplatser, garage, tvättstugor, samlingslokal och gym. På kort gångavstånd ligger Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närheten hittar du även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark. Utanför dörren har ni en mysig och barnvänlig gård med lekplats.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 420 000 kr

Ansvarig mäklare
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.