Johan skyttes väg 382, BV Långbro Park
Långbro Park

Johan skyttes väg 382, BV

Trevligt planerad 3,5a med stor uteplats

Såld

Trevligt planerad 3,5a med stor uteplats

Välkomna till Johan Skyttes väg 382 - en mycket trevlig bostad med uteplats i soligt sydostläge, som vetter lugnt mot föreningens innergård. Genomgående i lägenheten möts du av fräscha ytskikt och en god rymd. Idag disponeras bostaden som en yteffektiv fyra med ett mindre tredje sovrum, som även kan passa utmärkt att använda som ett arbetsrum eller en lyxig och stor klädkammare. Här har du en bostad med hjärtat i mitten av lägenheten där kök och vardagsrum knyter ihop med en halvöppen och social planlösning. Vidare förbi vardagsrum och kök nås bostadens två större sovrum och det helkaklade badrummet med både tvättmaskin och torktumlare. Redan på innergården ges ett gott första intryck. Föreningens hus är smakfulla och smälter in i den vackra parkmiljön.

Här bor ni i en omtyckt förening med direkt närhet till vacker och unik parkmiljö. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt. Direkt utanför porten breder den grönskande parken ut sig som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns en bit bort. Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till stjärnrestauranger med goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På Fru Marias torg, en kort promenad bort, kan du handla färskt bröd till helgfrukostarna. Lite längre ned på Svartlösavägen finns den omtyckta bodegan Rinos och den uppmärksammade stjärnkrogen Aloë.

Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Visa mer
Slutpris

5 025 000 kr

Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.