Sjösabrinken 30,4tr Högdalen
Högdalen

Sjösabrinken 30,4tr

Nyrenoverad etta med balkong i västerläge, hiss och uthyrningsmöjligheter!

Såld

Nyrenoverad etta med balkong i västerläge, hiss och uthyrningsmöjligheter!

Hjärtligt välkomna till denna fint renoverade etta i centralt läge vid Högdalens centrum. Här erbjuds ni att bo med renoverade ytskikt från 2020 med snygg vitlaserad ekparkett och målade väggar. Stilren kokvrå från Ikea med bra förvaring och utgång till balkongen i skönt västerläge. Ljust och fint allrum med stor alkov för sängen vilket ger bostaden en bra planlösning. Helkaklat badrum med duschhörna. Förberett för tvättmaskin. I hallen finner ni även en stor garderob med skjutdörrar och spegel som går att fylla från golv till tak. Till lägenheten ingår även ett vindsförråd. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning, skall dock alltid godkännas av föreningen och görs ett år i taget. Juridisk person kan köpa och det avgörs från fall till fall meddelar styrelsen (2021-03-11).

På kort gångavstånd ligger Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närheten hittar du även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark. Utanför dörren har ni en mysig och barnvänlig gård med lekplats.

Välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.