Kansligränd 2, 1tr Huddinge
Huddinge

Kansligränd 2, 1tr

Ljus och yteffektiv bostad!

Såld

Ljus och yteffektiv bostad!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Välkomna till Kansligränd 2 - här erbjuds en mycket fräsch och yteffektiv bostad i byggnad från 2016. Redan från hallen märks de välplanerade kvadratmetrarna av! Första delen av bostaden ger möjlighet till avhängning av ytterkläder, samt mycket förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och åt andra hållet erbjuds en yta som såväl lämpar sig likt idag som en matplats, som för sängdel om så önskas. När du följer längre in i bostaden löper det praktiska köket med diskmaskin. Mitt emot köksdelen nås det rymliga och helkaklade badrummet och går i grått och vitt. Längst in i bostaden nås allrummet som blir en ljus yta tack vare det stora fönsterpartiet. Bostaden har genomgående ekparkett som klär golven och väggarna är målade i rogivande nyanser som ger bostaden en förhöjd känsla av hemtrevnad.

Här erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum med pendeltåg och många busslinjer. På intilliggande Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger, simhall och gym. Även från Kvarnbergsplan går flera busslinjer, bland annat till både Huddinge och Stuvsta pendeltågsstation.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för bostaden redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.