Älvsjö Torg 17 Älvsjö Centrum
Älvsjö Centrum

Älvsjö Torg 17

Ljus och fräsch lägenhet i högt läge över Älvsjö Torg

Såld

Ljus och fräsch lägenhet i högt läge över Älvsjö Torg

Välkomna till Älvsjö Torg 17 - en socialt planerad och ljus lägenhet i högt läge precis intill Älvsjö centrum. Föreningens hus är mycket smakfullt och ger direkt ett gott första intryck. Väl innanför ytterdörren förstärks intrycket ytterligare med de öppna och ljusa ytorna. Från hallen nås smidigt det fräscha köket åt ena hållet och det mindre sovrummet och badrummet på den andra. Vidare in i bostaden öppnas vardagsrummet upp där utgången till balkongen även nås. Vardagsrummet ger god plats för att möblera med soffgrupp och plats för större matgrupp till många middagsgäster. Till sist det rymliga sovrummet med mycket förvaringsyta i garderobsvägg och ett högt och insynsskyddat läge mot torget. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett förråd.

I Brf Älvsjö Torg bor ni med ett oslagbart läge med en fin innergård som bara de boende kommer åt. Precis utanför porten finns pendeltåg, flertalet busslinjer, restauranger, caféer och butiker. Med pendeltåget tar det ca 9 min till Stockholm C. Förutom all närservice finns likväl grönområden vid Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med grönområden, klippor, sandstrand och restaurang. Helt enkelt det bästa av både pulsen och lugnet i skogsområden i närheten.

Varmt välkomna att anmäla er till någon av våra visningar!

Visa mer
Slutpris

4 025 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.