Harpsundsvägen 61, BV Högdalen
Högdalen

Harpsundsvägen 61, BV

Ljus och hemtrevlig bostad med låg avgift - granne med Högdalen C

Såld

Ljus och hemtrevlig bostad med låg avgift - granne med Högdalen C

ACCEPTERAT PRIS - kontakta ansvarig mäklare för visning!
Välkommen till Harpsundsvägen 61 - en rymlig och ljus bostad med endast någon minuts promenadavstånd till Högdalens centrum med service och goda kommunikationer med tunnelbana samt många busslinjer. Här erbjuds en ljus och fräsch bostad som med enkla medel kan nyttjas som en tvårummare. Genomgående vitmålade väggar och en smakfullt, ljus enstavsparkett som höjer standarden ytterligare. I bostaden slås du av den yteffektiva planlösningen med ett stort och rymligt allrum med förutom gott om förvaring, ger plats för såväl matplats, soffa och sängdel med bevarad rymd. Vidare erbjuds ett praktiskt arbetskök med gott om skåpsförvaring, ett helkaklat och fräscht badrum, samt hall för avhängning av ytterkläder.

Till lägenheten hör två källarförråd. Föreningen är stabil och erbjuder en trevlig gård med bland annat grill och boulebana. I föreningen finns även 21 st hyresrätter kvar vilket ligger som en dold framtida intäkt till föreningens ekonomi.

Här bor du granne med Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. Här finns det mesta du behöver med ett centrum som erbjuder många bra matställen för take away, söderorts bästa fiskaffär, bageri, trevlig blomsterbutik, mataffärer och systembolag med mera. In till city når du även på 19 min med tunnelbanans gröna linje, till söder kommer du på en kvart. I närheten finns även bland annat härliga grönområdet Bandängen, samt även skola och flertalet förskolor.

Visa mer
Slutpris

1 805 000 kr

Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.