Såld lägenhet på Lillhagsvägen 6,1tr i Hagsätra
Hagsätra

Lillhagsvägen 6,1tr

Rymlig fyra med uthyrningsdel, balkong i soligt söderläge och hiss i huset!

Såld

Rymlig fyra med uthyrningsdel, balkong i soligt söderläge och hiss i huset!

Intill Älvsjöbadet mellan Älvsjö och Hagsätra finns denna trivsamma 4:a med balkong i söderläge! Här har ni möjlighet att bo med familjen i en välplanerad bostad med två badrum och lättmöblerade sovrum. Denna bostad har även två ingångar där den ena delen är renoverad som ett etta med kokvrå och eget badrum. Renoverat kök och kokvrå och fina golv i ekparkett finns ni här. Mysig och inglasad balkong i soligt söderläge som förlänger säsongen när kylan smyger sig på. Här finns även goda förvaringsmöjligheter genom rymlig klädkammare och flera garderober i hallen. Två badrum med dusch och badkarsmöjlighet. Till lägenheten ingår ett vindsförråd.

Omtyckt område precis intill Älvsjöbadet och omgärdat av grönskande omgivningar. Här bor du lugnt och barnvänligt med tillgång till lekplatser, förskola, samlingslokaler och bra parkeringsmöjligheter. Det är nära till både Hagsätra och Älvsjö med utmärkt service och bra kommunikationer.

Visa mer
Slutpris

3 220 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.