Solberga Hagväg 15, BV Solberga
Solberga

Solberga Hagväg 15, BV

Trea med två uteplatser och radhuskänsla vid Älvsjö C!

Såld

Trea med två uteplatser och radhuskänsla vid Älvsjö C!

Välkomna till Solberga Hagväg 15 - en renoverad lägenhet med två uteplatser och endast ett par minuters promenad till Älvsjö centrum med kommunikationer och butiker.

Här erbjuds en unik chans till en renoverad och ljus trea med idyllisk radhuskänsla och två uteplatser, varav baksidans uteplats vetter i omtyckt sydvästläge mot föreningens innergård. Bostaden är genomgående väldisponerad med två större sovrum, en klädkammare som, likt idag kan nyttjas som en lyxig walk-in-closet. Bostaden erbjuder även ett ljust och luftigt vardagsrum som leder till baksidans stora uteplats, ett renoverat kök (2018) med plats för matgrupp, samt ett fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Här bor du med trevliga grannar i alla generationer. Till lägenheten hör ett vindsförråd. På föreningens innergård finns en lekplats med bl.a. rutschbana, gungor och sandlåda. Det finns dessutom en trivsam grillplats och ett fristående hus som inrymmer bl.a. föreningens tvättstuga.

Bostaden ligger ett stenkast från Älvsjö centrum som erbjuder goda kommunikationer med pendeltåg och bussar. Flertalet caféer, restauranger, gymkedjor och mataffärer. I närområdet finns dessutom härliga parker, skogsområden, hotell, kristallparken och Apelsinparken som är upprustade lekplatser som ligger inom kort gångavstånd, samt flertalet skolor.

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.