Harpsundsvägen 165,1tr Högdalen
Högdalen

Harpsundsvägen 165,1tr

Trivsam planlösning med uthyrningsdel och renoveringsmöjligheter!

Såld

Trivsam planlösning med uthyrningsdel och renoveringsmöjligheter!

Välkomna till denna trea med låg avgift i populär förening! Stor trea med uthyrningsdel och två ytterdörrar. Perfekt för tonåringen eller ifall framtida behov finns för er att hyra ut en del av bostaden (Ska dock alltid godkännas av styrelsen först). På en mysig gård ca 6 minuter till Högdalens centrum och tunnelbana finner ni detta hem där ni får möjlighet att sätta er personliga prägel. Ett hem med renoveringsbehov och chans att välja vilka färger och materialval ni vill. Bostaden erbjuder er en hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt garderober. Äldre kök med bra förvaring och god arbetsyta. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och stort matbord för gästerna att duka upp till. I anslutning till vardagsrummet finner ni balkongen i mysigt sydostläge. Lättmöblerade sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. I största rummet finns även plats för flera garderober. Helkaklat badrum med vädringsfönster. Lägenheten har även en extra toalett. Till lägenheten ingår ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Här bor ni i en mycket välskött förening med låg belåning. Det finns parkeringsplatser, garage, tvättstugor, samlingslokal och gym. På kort gångavstånd ligger Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närheten hittar du även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark. Utanför dörren har ni en mysig och barnvänlig gård med lekplats.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.