Kristallvägen 133 Solberga
Solberga

Kristallvägen 133

Såld

Välkomna till Kristallvägen 133 och denna mysiga tvåa i gavelläge med många soltimmar på balkongen! Här bor du i en mycket välplanerad bostad med rymliga sällskapsytor och härligt ljusinsläpp, tack vare fönster i tre väderstreck. Bostadens vardagsrum är väl till tilltaget och rymmer såväl soffgrupp som större matgrupp med bevarad rymd. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen som vetter i omtyckt västerläge. Vidare erbjuds ett praktiskt kök med gott om förvaringsyta, ett rogivande sovrum med fransk balkong, ett helkaklat badrum och en en hall med gott om plats för förvaring i flertalet originalgarderober.

I Solberga bor du i ett expansivt område med det bästa av både lugnet av närliggande skogsområden och service i närområdet. På Kristallvägen 133 bor du i en stabil förening med en lummigt läge högst upp på gatan vid en återvändsgränd. Solbergaskogen som nås runt knuten erbjuder härliga promenad- och löpspår och har dessutom ett utegym. Föreningen har lummiga gårdar med härlig grillplats för de boende. Kommunikationsmässigt är Solberga optimalt då du enkelt når både Telefonplan och tunnelbanan, samt Älvsjö med pendeltåg, genom en kortare busstur alternativt promenad. Förutom kommunikationerna, finns såväl matbutiker, restauranger, caféer mm vid b.la. dessa två knytpunkter. För den bilburna är ni snabbt ute på motorvägen och når city på kort tid.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.