Lerbäcksgränd 14 Bandhagen
Bandhagen

Lerbäcksgränd 14

Ljus 3:a med balkong i sydväst och utsikt mot grönska, högst upp i huset!

Såld

Ljus 3:a med balkong i sydväst och utsikt mot grönska, högst upp i huset!

ACCEPTERAT PRIS - ring för visning! Varmt välkomna till Lerbäcksgränd 14 - en välplanerad bostad med sociala ytor och ett genomgående trevligt ljusinsläpp. Denna lägenhet erbjuder dig ett boende med stort vardagsrum med holländsk ekparkett som klär golvet. Vardagsrummet ligger i anslutning till lägenhetens kök som erbjuder gott om förvarings- och arbetsytor, samt en matplats som ger möjlighet för sociala ytor och en öppen känsla. Från vardagsrummet nås bostadens lummiga balkong med plats för mindre sittgrupp en loungemöbel.

Utöver detta finns två sovrum i bra storlekar, där båda har tillgång till inbyggda garderober och plats för ytterligare förvaringsmöbel. I och med de goda förvaringsmöjligheterna har sovrummen bra utrymme att användas som exempelvis kombinerat sovrum och hemmakontor eller barnrum. Vidare erbjuds ett fräscht halvkaklat badrum i vita och grå toner, med tillgång till handduktork samt ett fönster som bidrar till ett trevligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Lägenheten har en luftig hall med avhängningsmöjligheter och utrymme för garderober för ytterligare förvaring om så önskas.

På Lerbäcksgränd bor du i stabil förening med natur och vacker parkmiljö i närhet till bostaden. Förutom detta har ni närhet till Hagsätra centrum som erbjuder kommunikationer med tunnelbana och bussar, samt god service med butiker och restauranger. Föreningens har flertalet trevliga gårdar med bl.a. grillplats och lekplatser. Områdesmässigt finns även ytterligare härliga grönområden, handelsplatser, Älvsjöbadet mm på kort från bostaden.

Varmt välkomna att anmäla er till någon av våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.